0 ΣΧΟΛΙΑ

Γκιλιέρμε: Δεν αποκλείω τίποτα τια το μέλλον μου

Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για τον μέλλον του άφησε ο Γκιλιέρμε με δηλώσεις που έκανε.

«Έχω συμβόλαιο μέχρι το 2021. Είναι δύσκολο να πω τι θα συμβεί. Φέτος για παράδειγμα ήταν ο ιός, κάτι που κανείς δεν περίμενε. Δεν αποκλείω επιστροφή στη Βραζιλία, ή κάτι άλλο στην Ευρώπη, ακόμα και παραμονή στον Ολυμπιακό. Τίποτα δεν αποκλείω», σχολίασε ο 29χρονος μέσος.

Αναλυτικά μίλησε για:

-τη διακοπή λόγω του κορωνοϊού: «Βρισκόμουνα σε μια εξαιρετική φάση, σε μια μοναδική κατάσταση, σημειώνοντας γκολ, μερικά από τα οποία πολύ σημαντικά, όπως στο ChampionsLeague. Μια διοργάνωση στην οποία πάντα ονειρευόμουν να παίξω. Είμαι πολύ χαρούμενος. Ελπίζω όταν επιστρέψουμε στη δράση, να παίζω με τον ίδιο τρόπο και να βοηθήσω την ομάδα. Με ένα γκολ, θα ήμουν ακόμη περισσότερο χαρούμενος».

-την επικείμενη επιστροφή στη δράση: «Τη βλέπω με θετικό μάτι. Από τη στιγμή που οι αρμόδιοι στα θέματα υγείας της ελληνικής κυβέρνησης λένε ότι όλα είναι καλά και δεν υπάρχουν κρούσματα, είμαι χαρούμενος. Θέλω να επιστρέψω όσο πιο σύντομα γίνεται. Μόνο το γεγονός ότι γίνονται προπονήσεις και όχι απλά αγώνες, είναι κάτι διαφορετικό. Οι ποδοσφαιριστές δεν το έχουν συνηθίσει. Ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά, θα ληφθούν τα αναγκαία μέτρα. Στην Ελλάδα η κατάσταση ήταν ελεγχόμενη, πήραν νωρίς μέτρα σε σχέση με άλλες χώρες της Ευρώπης και του κόσμου».

- το μέλλον του: «Βρίσκομαι στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια και είναι φοβερή εμπειρία. Έχω συμβόλαιο μέχρι το 2021. Είναι δύσκολο να πω τι θα συμβεί. Φέτος για παράδειγμα ήταν ο ιός, κάτι που κανείς δεν περίμενε. Δεν αποκλείω επιστροφή στη Βραζιλία, ή κάτι άλλο στην Ευρώπη, ακόμα και παραμονή στον Ολυμπιακό. Τίποτα δεν αποκλείω. Όταν έρθει η στιγμή, θα αναλύσω τί είναι καλύτερο για εμένα και όλους όσοι είναι δίπλα μου. Θα δούμε τι θα γίνει».

- την πρώην ομάδα του, την Κορίνθιανς: «Από τότε που έφυγα, λαμβάνω αγάπη από τους οπαδούς μέσα από τα socialmedia. Δεν μπορώ να πω ότι είναι η προτεραιότητά μου, καθώς πολλά πράγματα μπορούν να συμβούν και πρέπει να σκεφτώ τι είναι καλύτερο για εμένα και την οικογένειά μου. Αλλά τη μέρα που θα γυρίσω στη Βραζιλία, ανεξάρτητα από το πού θα είμαι, θέλω να βρίσκομαι σε υψηλό επίπεδο. Φυσικά αν η Κορίνθιανς έδειχνε ενδιαφέρον, θα το έβλεπα με πολύ θετικό τρόπο».

- το ενδεχόμενο να παίξει στην εθνική Βραζιλίας: «Κάθε ποδοσφαιριστής ονειρεύεται την εθνική. Εγώ το έχω ακόμα αυτό το όνειρο. Μπορεί να είναι μακρινό, αλλά κανείς δεν ξέρει το αύριο τι θα φέρει. Θέλω να τα καταφέρνω καλά με το κλαμπ και να κληθώ για πρώτη φορά. Ξέρω ότι είναι δύσκολο και ότι υπάρχουν πολλοί παίκτες σε αυτή τη θέση. Ίσως όμως μια μέρα να εκπληρώσω το όνειρό μου».


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ