Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Προσφεύγει στα πολιτικά δικαστήρια η Λιόν

Η Λιόν θα «κυνηγήσει» μέχρι τέλους την απόφαση της Ligue 1 για… λουκέτο

Στα πολιτικά δικαστήρια προτίθεται να προσφύγει η Λιόν κατά της απόφασης της Ligue 1 να διακόψει οριστικά το πρωτάθλημα. Με την ισχύουσα απόφαση το κλαμπ πλήττεται αφάνταστα, καθώς μένει εκτός Ευρώπης για την επόμενη σεζόν.

«Είναι παράδοξο ότι μια χώρα όπως η Ισπανία, η οποία έχει πληγεί περισσότερο από τη Γαλλία από την πανδημία, σκέφτηκε και βρήκε απαντήσεις. Η UEFA ήταν ακόμη να κυκλοφορήσει ένα πρωτόκολλο για την υγεία, το οποίο δεν έχουμε δει καν στη Γαλλία. Αυτό είναι ένα απόλυτο σκάνδαλο και κάποιος πρέπει να λογοδοτήσει», ανέφερε ο πρόεδρος της Λιόν, Ζαν Μισέλ Ολάς, που έχει χαρακτηρίσει από βιαστική μέχρι… σκανδαλώδη την απόφαση για οριστικό λουκέτο.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ