0 ΣΧΟΛΙΑ

Ξεσπά θύμα του «δράκου του Κάβου»: Ελπίζω να πονάει για την υπόλοιπη ζωή του

Η 33χρονη Κέλι Μόργκαν  είχε προειδοποιήσει ότι ο βιαστής της θα χτυπούσε ξανά

Ένα από τα πρώτα θύμα του «δράκου του Κάβου»,  του 47χρονου βιαστή της Κέρκυρας που χτύπησε ξανά, μίλησε στην εφημερίδα Sun.

H33χρονη αεροσυνοδός της British Airways Κέιλι Μόργκαν αποκάλυψε πέρυσι την ταυτότητά της προκειμένου να στραφεί ενάντια στην απόφαση της αποφυλάκισής του.

Μιλώντας τώρα στη Sun είπε : «Ελπίζω να πονάει για την υπόλοιπη ζωή του». Και σημείωσε υπονοώντας ότι πρέπει να παραμείνει στη φυλακή ότι «είναι καιρός οι ελληνικές αρχές να πετάξουν το κλειδί».

«Προειδοποίησα ότι θα χτυπήσει ξανά και αποδείχθηκε ότι είχε δίκιο. Είμαι απλά χαρούμενη που πιάστηκε πριν καταστραφεί η ζωή μίας ακόμα γυναίκας», είπε επίσης.

Ο 47χρονος είχε κριθεί ένοχος για τον βιασμό τουλάχιστον επτά γυναικών από το Ηνωμένο Βασίλειο μετά τη σύλληψή του το 2012. Ωστόσο από τα τα 52 χρονια ποινής εξέτισε μόλις τα έξι λόγω αλλαγής στον νόμο.

«Χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση σε οποιαδήποτε από τις γυναίκες που είχε επιτεθεί, ο Ασπιώτης βγήκε από τη φυλακή για να ζήσει ξανά στον Κάβο της Κέρκυρας, παρότι οι ελληνικές αρχές ισχυρίζονται ότι ο βιαστής δεν θα απελευθερωνόταν με αναστολή έως ότου έφτανε τα 92 χρόνια», αναφέρει για την υπόθεση η Daily Mail.

Η Κέιλι Μόργκαν είχε δηλώσει τον Σεπτέμβριο στη Daily Mail: «Θέλω να μάθω γιατί είναι έξω. Δεν πιστεύω ότι έχει αλλάξει. Ένα τέτοιο άτομο δεν μπορεί να αλλάξει και τώρα φοβάμαι ότι θα κάνει ό,τι έκανε σε μένα ξανά σε περισσότερα θύματα. Όταν άκουσα ότι ήταν έξω ήμουν σε πλήρες σοκ. Ξέσπασα σε δάκρυα και ένιωσα άρρωστη και αηδιασμένη».


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ