0 ΣΧΟΛΙΑ

Διαψεύδει ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας τα σενάρια για ψηφοφορία

Ο Βατούτιν υποστηρίζει πως όσα γράφτηκαν δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα

Ενόψει της ψηφοφορίας των έντεκα ομάδων, με εγγυημένο συμβόλαιο, της Euroleague, για την επανέναρξη της σεζόν, το Sportando επιχείρησε -βάσει της ενημέρωσης που έχει- να καταγράψει τις τάσεις που υπάρχουν, κατατάσσοντας την ΤΣΣΚΑ Μόσχας μεταξύ αυτών που είναι κατά της επιστροφής στην δράση.

Λίγες μέρες μετά τον θάνατο του γιατρού της ομάδας, η ρωσική ομάδα φέρεται να είναι αντίθετη με την επανέναρξη της EuroLeague, κάτι που πάντως έσπευσε να... μαζέψει ο Αντρέι Βατούτιν. Ο πρόεδρος της "ομάδας του στρατού" μίλησε στο TASS για το θέμα, θέλοντας να τονίσει πως τίποτα από αυτά που έχουν γραφτεί δεν είναι αλήθεια. Χρησιμοποίησε μάλιστα σκληρή γλώσσα, λέγοντας πως "παλαιότερα αυτό που τώρα είναι της μόδας και λέγεται ως "insider" παλιά αποκαλούνταν ελαφρύ κουτσομπολιό. Η λέξη έχει αλλάξει, αλλά η ενέργεια παραμένει η ίδια".

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι μία από τις έντεκα ομάδες που έχουν εγγυημένα συμβόλαια και θα αποφασίσουν για τις τύχες της φετινής διοργάνωσης, ενώ εδώ και μερικές ημέρες θρηνεί την απώλεια του γιατρού της, Ρόμαν Αμπζελίλοφ, ο οποίος πέθανε από κοροναϊό.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ