0 ΣΧΟΛΙΑ

«Ο Τζόρνταν ορισμένα είτε τα έβγαλε από το μυαλό του, είτε είπε ψέματα»

Ο συγγραφέας του βιβλίου «The Jordan Rules» σχολίασε όσα είδαμε στο «The Last Dance»

Στο ντοκιμαντέρ "The Last Dance" εμφανίζεται και ο Σαμ Σμιθ, επί σειρά ετών ρεπόρτερ των Σικάγο Μπουλς στην εφημερίδα Chicago Tribune και συγγραφέας του βιβλίου "The Jordan Rules", όπου δεν τα παρουσιάζει όλα και τόσο... ρόδινα για τον Μάικλ Τζόρνταν.

Μετά το τέλος του "The Last Dance", ο Σαμ Σμιθ στο 95.7 The Game και στάθηκε στα όσα είπε ο Τζόρνταν στο ντοκιμαντέρ και υποστήριξε πως σε ορισμένα σημεία ο θρύλος του NBA είπε ψέματα.

Συγκεκριμένα, ο Σαμ Σμιθ είπε πως "υπάρχουν αρκετά πράγματα που είδα στο ντοκιμαντέρ, τα οποία είτε τα έβγαλε από το μυαλό του, είτε είπε ψέμματα. Δεν ήταν κάτι το σημαντικό, αλλά είναι σαν κυκλοφορεί μια ταινία και να γράφει ότι βασίστηκε σε αληθινή ιστορία. Αυτό ήταν. Βασίστηκε σε μια αληθινή ιστορία.

Ήταν κατά κάποιον τρόπο το περίγραμμα των όσων έγιναν. Όπως με την πίτσα, το δηλητήριο, ήταν ανοησίες όλα αυτά. Υπήρχαν και άλλα πράγματα για τα οποία δεν θα ήθελα να μπω σε λεπτομέρειες. Δεν ήταν σημαντικά αλλά η ουσία είναι ότι πρόκειται για ένα κραυγαλέο ψέμα".


Η Novileague ήρθε με 500,000€ και καθημερινά δώρα! (21+)
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ