Quantcast
NEWS
78 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Θέλει να γυρίσει ο Αραούχο

Μετανιωμένος παρουσιάζεται ο Αργεντίνος δεξιός μπακ - Κάτω υπό ποιες προϋποθέσεις η ΑΕΚ θα μιλήσει μαζί του


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Από τη μια μέρα στην άλλη ο Κάρλος Αραούχο έγινε από βασικό στέλεχος της ΑΕΚ, ξένο σώμα για την ομάδα. Οι χειρισμοί των μάνατζερ του, τον έφεραν σε δεινή θέση και πλέον μιλώντας στο περιβάλλον του ο Αργεντίνος δεξιός μπακ παρουσιάζεται στενοχωρημένος αλλά και μετανιωμένος για τα όσα έχουν γίνει και τον έφεραν εκτός ομάδας. Ο Αραούχο μιλάει για μια μεγάλη παραξήγηση και τονίζει πως θέλει να μείνει στην Ελλάδα και την ΑΕΚ.

Ο Αργεντίνος βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση γιατί ενώ είχε τα οικογενειακό του προβλήματα τώρα βρίσκεται και εκτός ομάδας από τραγικούς χειρισμούς. Ο ίδιος πλέον τονίζει πως θέλει να βρεθεί λύση και το μόνο που ζητά αυτό είναι να μεριμνήσει η ΑΕΚ ώστε ο πατέρας του, που αντιμετωπίζει πρόβλημα στο νεφρό του, να έρθει στην Ελλάδα και να νοσηλεύεται σε ένα νοσοκομείο εδώ. Αυτή είναι η μεγάλη του επιθυμία και τονίζει πως πιέστηκε πολύ λόγω τη καταστάσεως με τα οικονομικά. Όπως λέει σε ανθρώπους τους περιβάλλοντος του έχει να ζήσει πολλούς ανθρώπους και αυτό τον πίεσε.

Ο Αραούχο πάντως είναι ξεκάθαρος πως θέλει να τελειώσει το θέμα και να μείνει στην ΑΕΚ. Το παιδί του θα γεννηθεί εδώ και ο ίδιος εκτιμά πάρα πολύ τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, από τον οποίο δεν έχει κανένα παράπονο. Τονίζει πως του συμπαραστάθηκε πάρα πολύ όταν του είπε για το πρόβλημα του. Επιπλέον όπου σταθεί και όπου βρεθεί μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον κόσμο της ομάδας. Είναι ξεκάθαρο λοιπόν πως ο Αραούχο ρίχνει... γέφυρες προς την πλευρά της ΑΕΚ για να λυθεί το θέμα. Θέλει να βρεθεί άμεσα λύση και να ενσωματωθεί στην ομάδα.

Από την πλευρά της Ένωσης, συνεχίζουν και διατηρούν σκληρή στάση καθώς τα όσα έγιναν τους έχουν εκνευρίσει αλλά και απογοητεύσει. Βασική πάντως προϋπόθεση για να καθίσουν πάλι στο τραπέζι ΑΕΚ και Αραούχο (αν αυτό γίνει τελικά...) θα είναι οι μάνατζερ, που τόσο άσχημα χειρίστηκαν το θέμα, να μην συμμετάσχουν στις συζητήσεις των δύο πλευρών.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ