Ο Λακαζέτ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022, αλλά οι «κανονιέρηδες» δεν δείχνουν διατεθειμένοι να τον κρατήσουν, ενώ στην αγορά οι προτάσεις δεν έχουν έρθει στον βαθμό που θα ήθελαν οι Άγγλοι. Έτσι σκέφτονται την ανταλλαγή με τον Λεμάρ, με την Ατλέτικο να έχει στην λίστα της τον επιθετικό της Άρσεναλ και θα ήταν θετική σε μία τέτοια προοπτική.
Ο Λεμάρ από την άλλη έχει απογοητεύσει μέχρι στιγμή στην Ισπανία και δείχνει ότι δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις και στην πίεση όντας μία από τις ακριβότερες μεταγραφές της Ατλέτικο, που κόστισε 70 εκ. ευρώ πριν δύο χρόνια, με την αξία του να έχει πέσει... κατακόρυφα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
