Με πρόστιμο 74.000 ευρώ τιμωρήθηκε από την λίγκα ποδοσφαίρου της Νότιας Κορέας η Σεούλ FC για την απόφασή της να γεμίσει με πλαστικές κούκλες σεξ τις κερκίδες του γηπέδου της, προκειμένου να μην είναι άδειες λόγω της πανδημίας.
Το σκεπτικό της απόφασης αναφέρει πως η ενέργεια της ομάδας αποτελεί βαθιά προσβολή για τις γυναίκες, γι’ αυτό και επέβαλε το μεγαλύτερο πρόστιμο στην διάρκεια των 38 ετών ύπαρξής της. Η FC Σεούλ υποστήριξε πως δεν γνώριζε ότι επρόκειτο για κούκλες του σεξ, αλλά δεν έπεισε κανέναν στην απολογία της, Σύμφωνα με ιαπωνικά ΜΜΕ, η εταιρεία που κατασκευάζει αυτές τις κούκλες είχε επικοινωνήσει αρχικά με την K-League προσφέροντας να παρέχει δωρεάν τα προϊόντα της για να γεμίσει τις κενές θέσεις στα γήπεδα και ταυτόχρονα να διαφημιστεί, ενώ στη συνέχεια απευθύνθηκε στην FC Σεούλ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!