Quantcast
NEWS
1 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ο Δήμαρχος της Νάπολι θα τιμήσει τον Μέρτενς εφόσον παραμείνει

«Επίτιμος Πολίτης» της Νάπολης θα γίνει ο Βέλγος επιθετικός

Ο Ντρις Μέρτενς όπως φαίνεται θα παραμείνει κάτοικος Νάπολης για τα επόμενα δύο χρόνια και μάλιστα θα τιμηθεί από τον Δήμαρχο για την απόφαση του αυτή.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Βέλγος επιθετικός αναμένεται να υπογράψει για τα επόμενα δύο χρόνια με ετήσιες απολαβές 4 εκ. ευρώ από την Νάπολι συν 500.000 ευρώ σε μπόνους αλλά και πριμ υπογραφής κοντά στα 2.5 εκ. ευρώ. Βέβαια ο Μέρτενς θα μπορούσε να διεκδικήσει καλύτερες προτάσεις αν έμενε ελεύθερος αλλά η αγάπη του για την Νάπολη τον οδηγεί να παραμείνει. Και ο Δήμαρχος της πόλης ανέφερε ότι θα τον ονομάσει «Επίτιμο Πολίτης» της Νάπολης, μία τιμή που ελάχιστοι ξένοι έχουν λάβει. 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ