«Η Ελλάδα καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο κάθε ενέργεια προσβολής εθνικού συμβόλου οιασδήποτε χώρας και εν προκειμένω της Τουρκίας» σημειώνει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Εξωτερικών σχετικά με το κάψιμο της τουρκικής σημαίας χθες από ομάδα συγκεντρωμένων για την επέτειο των 101 χρόνων από τη Γενοκτονία των Ποντίων.
«Ανάλογες ενέργειες -σημειώνει το υπουργείο Εξωτερικών- είναι αντίθετες με τον πολιτισμό και τις παραδόσεις του ελληνικού λαού».
Το περιστατικό συνέβη χθες στην πλατεία Συντάγματος, όταν στην συγκέντρωση μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων, μια μικρή ομάδα από τους συγκεντρωμένους έκαψε την τουρκική σημαία.
Οι εικόνες αυτές προκάλεσαν την αντίδραση της Τουρκίας
«Κανείς δεν μπορεί να απλώσει χέρι στη ένδοξη σημαία μας», δήλωσε ο εκπρόσωπος του τουρκικού ΥΠΕΞ Χαμί Ακσόι σχολιάζοντας το κάψιμο τουρκικής σημαίας στην Αθήνα.
Στο μήνυμά του στο twitter, ο εκπρόσωπος του τουρκικού ΥΠΕΞ αναφέρει συγκεκριμένα πως "όταν ο στρατός μας πήρε πίσω τη Σμύρνη δεν πάτησε την ελληνική σημαία που ήταν στρωμένη μπροστά του λέγοντας ότι "είναι η τιμή ενός έθνους”. Από τότε έχουν περάσει 100 χρόνια. Οι ρατσιστές ακόμη δεν έχουν πάρει το απαραίτητο μάθημά τους. Κανείς δνε μπορεί να απλώσει χέρι στην ένδοξη σημαία μας”.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Να αγιάσει το χέρι του!
ΤΟ ΟΤΙ ΣΦΑΞΑΤΕ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΟΣΜΑΚΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΝΑ ΤΟ ΤΙΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΜΟΓΓΟΛΟΙ!!!ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΕΜΑΘΑΝ...ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ Η ΣΜΥΡΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΡΑΤΕ ΠΙΣΩ;;;;;;;;;;;ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΤΟ;;;ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ;;;ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ;;;;;ΤΙ ΕΙΣΤΕ ΔΗΛΑΔΗ;;;ΟΙ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ;;;;ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΟΙ ΔΙΕΘΝΩΣ.ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΜΕΝΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΟΛΗΨΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ-ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΣΑΣΤΑΝ...ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΠΙ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΗΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!!!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙΤΑΙ ΣΕ 1000 ΚΟΜΜΑΤΙΑ,ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ...