Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Λαμπρόπουλος: Δεν θα ήθελα να είμαι ο πρώτος Έλληνας που αγωνίζεται μετά τον κοροναϊό (VIDEO)

Ο στόπερ της Μπόχουμ και πρώην παίκτης της ΑΕΚ ζήτησε να υπάρξει σεβασμός στα μέτρα ασφαλείας

Το Σάββατο, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος αγωνίστηκε, με τη φανέλα της Μπόχουμ, στο παιχνίδι με την Χάιντενχαϊμ, στην επανέναρξη της δεύτερης κατηγορίας του γερμανικού ποδοσφαίρου.

Ο πρώην κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ μίλησε για αυτή την εμπειρία και υπογράμμισε την ανάγκη να τηρηθούν τα πρωτόκολλα ασφαλείας.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος είπε, αρχικά, πως "δεν θα ήθελα να είμαι ο πρώτος Έλληνας που αγωνίζεται μετά τον κοροναϊό.

Στη συνέχεια, μίλησε

Για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση με την Μπόχουμ: "Το καλό είναι ότι φαίνεται να επιστρέφουμε σε μια κανονικότητα. Θα είναι τελείως διαφορετική με τις αγκαλιές, τις επαφές, αλλά πρέπει να δείχνουμε το σωστό παράδειγμα. Να προσέχουμε και να τελειώσει σωστά και με υγεία το πρωτάθλημα. Ας ελπίσουμε να επιστρέψουν οι χειρονομίες και οι αγκαλιές στη ζωή μας. Το συζητούσαμε ότι θα ήμασταν τα... πειραματόζωα.. Μετά από δύο μήνες μας δόθηκε η ευκαιρία να παίξουμε εκεί που αγαπάμε μέσα στο γήπεδο. Αυτό ξεπέρασε όλες τις δυσκολίες και ό,τι μπορούσαμε να σκεφτόμασταν πριν το παιχνίδι".

Για το αν συζήτησε με τους συμπαίκτες του το γεγονός ότι θα αγωνίζονταν σε άδειο γήπεδο: "Ναι τους είχα ρωτήσει αν έχουν παίξει ποτέ σε άδειο γήπεδο σε επίσημο παιχνίδι. Μου είπαν "όχι ποτέ" αλλά εγώ τους είπα ότι είμαι συνηθισμένος. Στη Γερμανία όλα τα γήπεδα είναι γεμάτα, ο κόσμος δίνει παλμό και σε βοηθάει με τα τραγούδια, σου δίνει ώθηση. Επίσης σε βοηθάει στο να είσαι πιο συγκεντρωμένος. Τώρα παίζουμε ματς σαν να είναι φιλικό, οπότε πρέπει να είσαι πιο συγκεντρωμένος στον στόχο σου, οπότε ναι ο κόσμος δίνει μια ώθηση και μια επιθυμία παραπάνω".

Για το αν τηρήθηκαν τα μέτρα μέσα στο παιχνίδι: "Σε μας τηρήθηκαν τα πάντα. Απολυμάνθηκαν οι μπάλες, φορούσαν μάσκες, υπήρχαν αποστάσεις στον πάγκο. Μας είχαν πει να μην προκαλούμε και να μην ερχόμαστε πολύ σε επαφή. Ο διαιτητής δεν ερχόταν κοντά. Αυτό είναι το σωστό θεωρώ. Όταν σου δίνεται η δυνατότητα να ξαναπαίξεις ποδόσφαιρο, τα πρωτόκολλα πρέπει να τα σεβόμαστε. Το να φιλάς και να αγκαλιάζεσαι ενώ έξω ο κόσμος περνάει δύσκολα... Εμείς που είμαστε στο γήπεδο και μας βλέπουν θα πρέπει να προσπαθούμε να μην προκαλούμε".




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ