Πάμε για… σέντρα και επανέναρξη στην Super League. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες και το ρεπορτάζ του sport-fm, οι υγειονομικές αρχές έδωσαν το ΟΚ και Δευτέρα ή Τρίτη οι ομάδες της Super League ξεκινούν κανονικές πλέον προπονήσεις. Από εκεί και πέρα το Σαββατοκύριακο 6-7 Ιουνίου θα ξεκινήσουν τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ της Super League και το μόνο που απομένει για να ανακοινωθεί επίσημα αυτό, είναι να ψηφίσουν οι ΠΑΕ του συνεταιρισμού στην τηλεδιάσκεψη που θα γίνει την Δευτέρα (18/5) το μεσημέρι! Όπως τονίζει το ίδιο ρεπορτάζ του sport-fm, το ότι το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί κανονικά, οφείλεται στο γεγονός πως υπάρχει οριστική απόφαση των υγειονομικών αρχών να ξεκινήσουν άμεσα οι ομάδες κανονικές προπονήσεις (με όλους τους παίκτες δηλαδή και όχι σε γκρουπ).
Η απόφαση αυτή έχει πάρει ήδη ΦΕΚ και η έναρξη των κανονικών-ομαδικών προπονήσεων θα πραγματοποιηθεί Δευτέρα ή Τρίτη. Οι υγειονομικές αρχές, εξάλλου, έχουν ήδη εκπονήσει το σχέδιο αντιμετώπισης ενός πιθανού κρούσματος κοροναϊού στις ομάδες και όπως έχει γίνει γνωστό, ο ασθενής ποδοσφαιριστής θα μπαίνει σε κατ’ οίκον καραντίνα, ενώ όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της ομάδας του θα μπαίνουν σε καραντίνα 5 ημερών σε ξενοδοχείο ή σε ξενώνες προπονητικού κέντρου, όπου και θα προπονούνται απομονωμένοι. Σε αυτούς, θα γίνει διπλό τεστ, την 3η και την 5η μέρα της καραντίνας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, η επανέναρξη του πρωταθλήματος προορίζεται για 6-7 Ιουνίου ενώ η λήξη των πλέι οφ θα προγραμματιστεί πιθανότατα για τις 19 Ιουλίου!
Ενδιάμεσα, θα υπάρχει μια κενή ημερομηνία για να διεξαχθούν οι επαναληπτικοί ημιτελικοί του Κυπέλλου, ενώ ο τελικός του Κυπέλλου θα διεξαχθεί όπως όλα δείχνουν μετά τη λήξη των πλέι οφ.
Με πληροφορίες από sport-fm.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Αρχίζει χωρίς να ξέρουμε βαθμολογίες πες τα ρε gmys γιατί είχαν πει ότι περιμένουμε απόφαση για τη βαθμολογία πριν γίνει όλο αυτό. Άντε να πάρει λίγο νόημα η ζωή μας να δούμε αεκαρα
Οριστικοποιηθηκε η βαθμολογια με ολα αυτα που γινονται με γαβρο κ ποακ..;; Γτ 2η θεση και οχι 1η.;;;
Οι 2 υποθεσεις ειναι διαφορετικες...στη μια περασε η πολιτικη ντροπολογια στην αλλη δεν μπορει κ ισχυει υποβιβασμος.... αν... λεω αν... ισχυσει υποβιβασμος τη διαφορα βαθμολογικη με ποακ υπαρχει στην εισοδο των playoff.;;;
φιλε για την υποθεση του γαυρου δεν μπορει να υπαρξει τιποτα ακομα γιατι η υποθεση ειναι στη μεση ακομα!!δεν εχει γινει ουτε δικη και ουτε ειναι σιγουρο οτι θα γινει γιατι θεωρητικα υπαρχει ακομα και η περιπτωση ννα παει στο αρχειο...ολα παιζονται.εχει πολυ δρομο η υποθεση ακομα!!
Οποτε αν δεν τελεσιδικησει η υποθεση στα δικαστηρια δεν μπορει να αποφασιστει τιποτα για αλλαγη στη βαθμολογια.
ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΑΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ !! ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΡΕΙΣ !