Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Νάπολι: Ο Μανωλάς τραυματίστηκε κάνοντας ψαλιδάκι στο ποδοτένις!

Ο Κώστας Μανωλάς τραυματίστηκε στην προσπάθειά του να κάνει ανάποδο ψαλίδι στο ποδοτένις και πρόκειται να μείνει έως και δύο μήνες μακριά από τις υποχρεώσεις της Νάπολι, όπως υποστηρίζουν τοπικά Μέσα.

Για τζάμπα λόγο αναμένεται να μείνει εκτός δράσης ο Κώστας Μανωλάς.

Η Νάπολι επιβεβαίωσε την Πέμπτη ότι ο 28χρονος στόπερ έχει υποστεί θλάση δεύτερου βαθμού. Ως εκ τούτου επρόκειτο να μείνει περίπου έναν μήνα στα… πιτς. Ωστόσο, ναπολιτάνικα Μέσα υποστηρίζουν ότι θα μείνει εκτός δράσης για δύο μήνες. Παράλληλα, αναφέρουν ότι ο πρώην αμυντικός των ΑΕΚ και Ολυμπιακού τραυματίστηκε σε προσπάθεια του να κάνει ανάποδο ψαλιδάκι σε ποδοτένις κατά τη διάρκεια της προπόνησης των «παρτενοπέι».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ