Ενισχύσεις εκ των… έσω για τη Γιουβέντους εν όψει της επανέναρξης της σεζόν. Ο λόγος για τον Τούρκο κεντρικό αμυντικό Μερίχ Ντεμιράλ, που στις 12 Ιανουαρίου είχε υποστεί ρήξη χιαστού και αναμενόταν να χάσει όλη τη σεζόν.
Ωστόσο, λόγω της διακοπής, ο χρόνος δούλεψε υπέρ του 22χρονου και όπως γνωστοποίησε η Γιουβέντους με ανακοίνωσή της, ο παίκτης έχει αρχίσει ήδη δουλειά στο γήπεδο και δεν αποκλείεται να κάνει την επανεμφάνισή του. Αξίζει να σημειωθεί ότι όσο ήταν υγιής, είχε καταφέρει να εκτοπίσει εκτός ενδεκάδας τον Ματάις ντε Λιχτ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!