Η οριστική διακοπή του πρωταθλήματος θα είναι μια τεράστια καταστροφή για τις ιταλικές ομάδες, όπως υποστήριξε ο πρόεδρος της Τζένοα, προειδοποιώντας για σκηνικά... Αποκάλυψης στους συλλόγους.
Μιλώντας στο Radio Rai, ο Ενρίκο Πρεζιόσι τόνισε: "«Στην περίπτωση της διακοπής, θα δούμε ένα σενάριο... Αποκάλυψης για τις ομάδες. Θα υπάρξει αναστάτωση στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, ακόμα περιμένουμε να δούμε τι θα κάνουν οι εταιρείες των τηλεοπτικών. Υπάρχει και το θέμα των εισιτηρίων και πως θα αποζημιώσουμε τους φιλάθλους. Εμείς στην Τζένοα θα χάσουμε περίπου 20-30 εκ. ευρώ. Θα είναι μία τεράστια καταστροφή για τις ομάδες. Το να ξεκινήσουμε την χρονιά θα είναι η καλύτερη λύση και θα μπορέσουμε να λύσουμε πολλά προβλήματα".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!