Τι κι αν διανύει το 40ο έτος της ηλικίας του, ο Λουίς Σκόλα είναι έτοιμος για νέες προκλήσεις.
Ο Αργεντινός σέντερ της Αρμάνι Μιλάνο δήλωσε σε Μέσο της χώρας του πως επιθυμεί να αγωνιστεί κανονικά με την «αλμπισελέστε» στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο του 2021!
Στο μεταξύ, ο πολύπειρος δεν εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη διεξαγωγή του μεγαλύτερου αθλητικού γεγονότος του πλανήτη στην πρωτεύουσα της Ιαπωνίας, την επόμενη χρονιά. «Στο μυαλό μου πάντα είναι η συμμετοχή στους Αγώνες του Τόκιο, καθώς θα ήθελα να παίξω. Εφόσον όλα πάνε καλά, δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον λόγο που να μην θέλω να παίξω. Αλλά, αυτή την στιγμή δεν είμαι πολύ σίγουρος ότι θα γίνουν οι Αγώνες στο Τόκιο το 2021», δήλωσε ο εμβληματικός αρχηγός της «αλμπισελέστε» στο «Hola! que tal, Como estas?».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!