Διαβάσατε νωρίς το πρωί, για την περίπτωση του Νουά Ντικό. Ο οποίος πράγματι αρέσει και πράγματι, είναι μια από τις περιπτώσεις που εξετάζεται για τα άκρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 27χρονος (ύψους 1.73) άσος από το Μάλι, που αγωνίζεται και στις τρεις θέσεις πίσω από τον επιθετικό και παίζει ως δανεικός στη Φίτεσε από τη Χαλ, καλύπτει πολλά από τα «θέλω» των ανθρώπων της ΑΕΚ. Και μάλιστα, ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας Ίλια Ίβιτς, τον έχει εξετάσει προσεκτικά….
Ο Ίβιτς συλλέγει συνεχώς πληροφορίες για την περίπτωση του Ντικό, που το καλοκαίρι μένει ελεύθερος και το τωρινό του συμβόλαιο είναι 1.200.000 ευρώ (μπορεί να πέσουν αρκετά οι απαιτήσεις του) και μένει να παρακολουθήσουμε αυτήν την υπόθεση, για να δούμε αν θα έχουμε το… επόμενο βήμα. Επαναλαμβάνουμε, πως ο Ντικό είναι μια ποιοτική περίπτωση που αρέσει, καθώς είναι ένας έμπειρος παίκτης, διεθνής, με παραστάσεις, έχοντας παίξει σε καλά και απαιτητικά πρωταθλήματα, αλλά δεν είναι… μόνος στη λίστα για τα εξτρέμ. Εκεί υπάρχει πάντα η περίπτωση του Μουαμέρ Τάνκοβιτς αλλά και άλλοι ποδοσφαιριστές που εξετάζονται.
Θυμίζουμε πως φέτος ο Ντικό, έχει 24 συμμετοχές με τη φανέλα της Φίτεσε, έχοντας πετύχει 5 τέρματα και 3 ασίστ συνολικά, ενώ έχει και 3 συμμετοχές με την εθνική ομάδα του Μάλι. Ξεκίνησε την καριέρα του από τη Στρασμπούρ και στη συνέχεια πήγε στην Αγγλία για λογαριασμό της Γουίγκαν, ενώ μέχρι να φθάσει στη Χαλ, πέρασε από τις Μπλάκπουλ, Γουλβς.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Όλοι εσείς που λέτε tankovic και tankovic θυμηθείτε πόσα λεφτά θέλει και θυμηθείτε ότι δεν είμαστε η μόνη ομάδα που θέλουμε να τον πάρουμε . Δεν λέω, παιχταρας είναι αλλά δεν υπαρχει μόνο αυτός
ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ Η ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΛΚΥΣΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ.
ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΡΕ ΣΟΒΑΡΕΥΤΗΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟΣ....
ταχυς, ντριπλαδορος, μπουκαδορος, εχει σουτ, κεφαλια κ σεντρα, δεν ξερω αν κανει ή δεν κανει αλλα το τραγικος που κολαει?
Μα ειναι μαλι αυτο??? αστειευομαι, αν τον θελουν παει να πει οτι κανει για την ομαδα, οποτε δεν καταλαβαινω τ' αρνητικα σχολια, παλι τα ιδια?
Πρόταση κάποιου μάνατζερ θα είνια και απλά την ψάχνουνε παιδιά. Δεν μπορεί να έινια ο πίκτης επιπέδου αυτός ή ο Λίνσεν που ακούστηκε προχθές.
Χίλιες φορές τον εξτρέμ του ΟΦΗ...
Αν θέλουμε να ανέβουμε επίπεδο χρειαζόμαστε παίκτες σαν τον Τανκοβιτς κ ακομα καλύτερους...
μαγκες αν ειναι αυτα τα hl του ντικο καλητερα να κρατησουμε το κλωναριδη μην χρεωθουμε κιολας
δεν κανουνε αυτοι οι παιχτες για την ΑΕΚ
ενα hl με αντιπαλο τον αγιαξ δεν ειδα μονο με το νιωνιο της ολλανδιας εκανε κατι
Τον παρακολουθούσα πάρα πολύ στην Wolves. Θωρηκτό στην championship τοτε (πριν 3 χρόνια). Καλός παίκτης, αλλά δεν είναι εξτρεμ είναι κυρίως φορ. Άρα λογικά ο Ίλια τον κοιτάζει για την περίπτωση που φύγει ο Αραουχο... Λέω εγώ τώρα!
Γιατί όποιον μας παρουσιάζουν τον θελω στην ομάδα;και αυτός ο παίκτης εξαιρετική περίπτωση.και ξέρει το τόπι να το χειρίζεται καλα.και ναι μοιάζει αρκετά με τον Βερντε.ειμαι σίγουρος ομως ότι θα πάμε για το καλύτερο και αν δούμε κάποιον παίκτη που έχει τα χαρακτηριστικά που ψαχνουμε θα τον κλείσουμε άμεσα.
MOΝΟ ΤΑΝCOVIC. . .
Μου μοιαζει σαν μια βελτιωμενη εκδοχη/αντικαταστατης του Βερντε...δεν βλεπω το λογο να τον παρουμε οταν εχουμε τον Ιταλο που εχει βελτιωθει,ενσωματωθει στην ομαδα κι εχει καλυτερες προοπτικες απο τον Ντικο.
Αν επαιζε αριστερα εστω και με το δεξι ποδι ισως γινοταν κατι αλλα παιζει δεξια κυριως...
Αδερφε AEK_zavaras παιζει και αριστερα οχι μονο δεξια και μεις δεξι εξτρεμ καθααιμο εκτος του Αλμπανη δεν εχουμε
@SoloAEK21 τελικα ουτε αριστερα ουτε δεξια...161 απο τα 202 παιχνιδια του επαιξε ως σεντερφορ και μολις 23 δεξια και 5 αριστερα
ermarkt.com/nouha-dicko/leistungsdatendetails/spieler/173750
https://www.transf
αν φυγει ο Ολιβεϊρα ισως αλλα και παλι ειναι ακριβος για αλλαγη του Αραουχο.
@SoloAek21 στα στα λογια παιζει αριστερα.Δεν εχουμε αλλο δεξι εξτρεμ???και ο Βερντε τι ειναι?
υσχυει οτι δεν παιζει αριστερα..ισως παμε για εξτρα δεξια παιχτη..θα δειξει
Νομιζω οτι ο Μπράιν Λίνσεν την Φιτεσε ειναι καλυτερος παικτης, θυμιζει πολυ Αλεξανδρη, ερχεται συχνα απο πισω και σκοράρει
Ελπιζω να μην κλεβει και το παιδι του στο ταβλι
αυτος ο Λινσεν ενα περιεργο πραγμα...πολλα γκολ με κεφαλιες που δεν του φαινεται απο το υψος του...περισσοτερο σκορερ απο τον Ντικο αλλα προσωπικα κανεις απο τους δυο δεν μου φαινεται οτι κανει αυτο που θελουμε απο αριστερα.Ενω ο Τανκοβιτς ειναι αυτο ακριβως που θελουμε οπως τον θελουμε!!
Οχι, οχι, οχι. Μετριος. Απο αυτα που ακουγονται μεχρι στιγμης μονο Τανκοβιτς.
Ρε παιδια μονο εγω βλεπω στα βιντεακια επιθετικο και οχι εξτρεμ διεμβολιστη οπως ψαχνουμε?
Δυνατός, παίζει ωραία με το σώμα, δεν του παίρνεις εύκολα την μπάλα, όπως και από τον Μαρκο και τον Σερχιο, γρηγουλης, αυτά είδα από 2 λεπτά που είδα ένα βίντεο απο τα πανω...