Οκτώ ομάδες της La Liga, άλλες 10 της δεύτερης κατηγορίας και 41 της τρίτης αποφάσισαν να υπαχθούν στην κρατική ρύθμιση που τους έδωσε τη δυνατότητα να αναστείλουν τις συμβάσεις μέρους των υπαλλήλων τους λαμβάνοντας βοήθεια από το κράτος.
Σύμφωνα με την As, οι ομάδες αυτές δεν θα μπορούν το προσεχές διάστημα να κινηθούν ανεξέλεγκτα στις μεταγραφές, καθώς εφόσον αντιμετώπιζαν πρόβλημα βιωσιμότητας αυτό δεν θα έπρεπε να αποτυπώνεται μόνο στο καθεστώς των υπαλλήλων της, αλλά και στις αγοροπωλησίες τους. Στις ευεργετικές διατάξεις της ρύθμισης αυτής υπάχθηκαν μεγάλα κλαμπ, όπως οι Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο, Σεβίλλη και Βαλένθια, όπως επίσης και οι Αλαβές, Εσπανιόλ, Γρανάδα και Οσασούνα από την La Liga.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
