Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Νότια Αφρική: Ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων μετά τη χαλάρωση των μέτρων 

Η χώρα κατέγραψε τον μεγαλύτερο αριθμό κρουσμάτων από τις 5 Μαρτίου


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Οι Aρχές της Νότιας Αφρικής ανακοίνωσαν χθες Κυριακή ότι εντόπισαν 447 νέα κρούσματα μόλυνσης κοροναϊού το προηγούμενο εικοσιτετράωρο, δύο ημέρες μετά τη χαλάρωση των μέτρων περιορισμού και πέντε εβδομάδες αφότου επέβαλαν lockdown.

Συνολικά, ως χθες είχαν επιβεβαιωθεί στη Νότια Αφρική 6.783 κρούσματα μόλυνσης και ο αριθμός αυξάνεται εξήγησε ο υπουργός Υγείας Ζουέλι Εμκίζε. Τα 447 κρούσματα είναι ο υψηλότερος αριθμός ο οποίος έχει καταγραφεί από την 5η Μαρτίου, όταν επιβεβαιωνόταν η πρώτη περίπτωση μόλυνσης στη χώρα.

«Με λύπη μας, ανακοινώνουμε άλλους οκτώ θανάτους που συνδέονται με την COVID-19», εκ των οποίων «δύο στην επαρχία του Δυτικού Ακρωτηρίου, τέσσερις σε αυτή του Ανατολικού Ακρωτηρίου και δύο στην Χατέν», ενημέρωσε ο Εμκίζε. Το σύνολο των ανθρώπων που έχουν υποκύψει στην ασθένεια ανήλθε έτσι σε 131, διευκρίνισε ο υπουργός.

Γίνονται 15.061 τεστ κοροναϊού το 24ωρο

Συνεχίζεται η εκστρατεία του υπουργείου για τη διεξαγωγή διαγνωστικών τεστ σε μαζική κλίμακα, με 15.061 εξετάσεις σε ένα εικοσιτετράωρο και 245.747 συνολικά μέχρι χθες, είπε ο Εμκίζε. Η κυβέρνηση χαλάρωσε κάποια από τα μέτρα που επέβαλε την περασμένη εβδομάδα, επιτρέποντας σε περίπου 1,5 εκατ. εργαζόμενους να γυρίσουν στη δουλειά.

Πηγή: iefimerida.gr




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ