Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Γιαννακόπουλος: Δούλεψαν για το 65% και θέλουν το 80%. Να δούμε ποιος θα γελάσει τελευταίος

Επίθεση στους παίκτες, με αφορμή τις απαιτήσεις τους, εξαπέλυσε ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Κατά πλειοψηφία πέρασε η απόφαση οι παίκτες να πληρωθούν το 80% των συμβολαίων τους, με τον Παναθηναϊκό να είναι, βάσει ρεπορτάζ, από τις ομάδες της Euroleague που διαφώνησαν ανοιχτά στην απαίτηση των καλαθοσφαιριστών.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε ανοιχτά για το ζήτημα απαντώντας σε σχόλια κάτω από μια ανάρτησή του στο Instagram.

Στο σχόλιο ενός φιλάθλου «να βάλουν πλάτη η πολιτεία και οι παίκτες», το αφεντικό της ΚΑΕ Παναθηναϊκός απάντησε: «Οι παίκτες πλάτη??? Χα χα καλό ... εδώ ζητάνε νε πληρωθούν το 80% του συμβολαίου τους ενω δούλεψαν το 65%... Να δουμε ποιος θα γελάσει τελευταίος».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ