Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Πρόεδρος Λιλ: Τελική βαθμολογία με... προσομοίωση

Ο Λόπεζ κατέθεσε την ιδέα του, προκειμένου η ομάδα του να μην χάσει το εισιτήριο του Τσάμπιονς Λιγκ


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ένα βαθμό πίσω από τη τρίτη θέση, που δίνει εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ, βρισκόταν η Λιλ, με τις γαλλικές Αρχές να αποφασίζουν οριστική διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω κοροναϊού.

Μέσα στον Μάιο, η γαλλική Λίγκα θα αποφασίσει για πρωταθλητή, ευρωπαϊκά εισιτήρια και για υποβιβασμό, με τον πρόεδρο της Λιλ να ρίχνει την ιδέα της... προσομοίωσης, ώστε η ομάδα του να πάρει τη τρίτη θέση.

Μιλώντας στη γαλλική εφημερίδα Equipe, ο Ζεράρ Λόπεζ τόνισε: "Το να... παγώσεις την σεζόν είναι απαράδεκτο. Σύμφωνα με την μελέτη μας το 71% των ομάδων άλλαξε θέσεις στην βαθμολογία στα τελευταία δέκα παιχνίδια, έτσι μας ήρθε η ιδέα της.... προσομοίωσης. Με το «πάγωμα» δεν κοιτάμε ποιος έπαιξε με ποιον, εντός ή εκτός έδρας και ποια στιγμή της σεζόν. Εμείς παίξαμε και χάσαμε δύο φορές από την Παρί, την ώρα που η Ρεν έπαιξε μία φορά και μας περνάει για έναν βαθμό. Είναι αυτό δίκαιο; Οπότε καταθέσαμε μία πρόταση για ένα πιο επιστημονικό μοντέλο, όπου θα υπολογίζουμε τα αποτελέσματα των τελευταίων δέκα αγωνιστικών και μέσω... προσομοίωσης θα μπορέσει να βγει η βαθμολογία και για τις 38 αγωνιστικές".




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ