Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Επέστρεψε στις προπονήσεις η Άρσεναλ (ΦΩΤΟ)

Έκανε πρώτη το βήμα η Άρσεναλ


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

H Άρσεναλ είναι η πρώτη ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ που επέστρεψε από σήμερα στις προπονήσεις.

Μετά από 47 ημέρες, οι ποδοσφαιριστές της λονδρέζικης ομάδας έφτασαν ξανά στο προπονητικό κέντρο για να αρχίσει η... δράση. 

Εννοείται πως άπαντες θα ακολουθούν αυστηρούς κανόνες καθώς δεν έχει υποχωρήσει η πανδημία του κοροναϊού. 

Στο προπονητικό κέντρο ανά μία ώρα οι παίκτες θα πηγαίνουν σε γκρουπ των πέντε ατόμων. Μόλις τελειώνει το ένα γκρουπ θα αρχίζει το άλλο. Ο Μικέλ Αρτέτα θα δουλεύει σε ομάδες των πέντε ποδοσφαιριστών και οι προπονήσεις θα διαρκούν μέχρι και πέντε ώρες!

Καθένας θα έχει έναν συγκεκριμένο χώρο στάθμευσης για το αυτοκίνητο του κατά την άφιξη. 

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει κυρίως τρέξιμο και όχι ασκήσεις που θα υπάρχει κίνδυνος να έρθουν οι ποδοσφαιριστές κοντά ο ένας στον άλλον.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ