Δημοσίευμα της καταλανικής εφημερίδας Mundo Deportivo αναφέρει πως το ισπανικό υπουργείο Υγείας βάζει "φρένο" στα σχέδια της La Liga, που προέβλεπαν πως την Τρίτη 28 Απριλίου οι ποδοσφαιριστές της κορυφαίας κατηγορίας θα υποβάλλονταν σε τεστ για κοροναϊό.
Όπως εξήγησε η κυβέρνηση, χρειάζεται χρόνο για να αναλύσει την κατάσταση πριν δώσει το "ok" για την εφαρμογή του πρωτόκολλου της διοργανώτριας αρχής.
Στο αρχικό πλάνο των διοργανωτών, υπενθυμίζεται, προβλέπεται ακόμα και καραντίνα των παικτών σε ξενοδοχεία, με στόχο να μην έρχονται σε επαφή με άλλους ανθρώπους, για να μειωθεί έτσι η πιθανότητα να κολλήσουν τον ιό.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
