Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ο Τζακάνι της Ελλάς Βερόνα ανάρρωσε από τον κοροναϊό

Η Ελλάς Βερόνα ανακοίνωσε ότι ο μέσος Ματία Τζακάνι ξεπέρασε τον κοροναϊό και πλέον είναι υγιής


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Πολύ ευχάριστα τα νέα από το μέτωπο «Ματία Τζακάνι» στην Ελλάς Βερόνα. Ο ιταλικός σύλλογος ανακοίνωσε ότι ο 24χρονος μέσος, ο οποίος στα μέσα Μαρτίου έγινε γνωστό ότι προσβλήθηκε από τον κοροναϊό, είναι πλέον απόλυτα υγιής.

Ο Τζακάνι βρίσκονταν σε αυτό – καραντίνα ως μέτρο προφύλαξης μετά τον αγώνα με την Σαμπντόρια στις 8 Μαρτίου, στον οποίο μάλιστα είχε σκοράρει. Ήταν ο πρώτος παίκτης της Ελλάς Βερόνα που βρέθηκε θετικός στον ιό Covid-19, τον ξεπέρασε και είναι έτοιμος για να ενσωματωθεί στις προπονήσεις, όταν και εφόσον αυτές ξεκινήσουν.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ