Με περισσότερα από 16.000 κρούσματα και 550 νεκρούς, η Σουηδία συνεχίζει να λειτουργεί σαν να μην συμβαίνει τίποτα.
Ο πρωθυπουργός της χώρας αρνείται να λάβει αυστηρά περιοριστικά μέτρα όπως έχει κάνει η υπόλοιπη Ευρώπη και οι εικόνες στα πάρκα, τα μαγαζιά, τις καφετέριες και τους δρόμους της χώρας θυμίζει την εποχή προ κοροναϊού.
Την Τετάρτη στη χώρα των 10 εκατ. κατοίκων καταγράφηκαν 172 νέοι θάνατοι και 682 νέα κρούσματα. Πλέον, στη Σουηδία ο αριθμός των νεκρών ανέρχεται σε 1.937, ενώ το σύνολο των κρουσμάτων αγγίζει τις 16.004.
Μάλιστα, αξιωματούχοι υγείας πιστεύουν ότι ο ιός μπορεί να έχει φτάσει στο αποκορύφωμά του στην περιοχή της Στοκχόλμης, η οποία αντιπροσωπεύει περισσότερο από το 1/3 των κρουσμάτων της Σουηδίας.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
