Quantcast
NEWS
1 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ρέτζι Μίλερ: Μισούσα τον Τζόρνταν γιατί ήθελα να νικήσω

Ο θρύλος των Πέισερς δεν μπορεί ακόμα και σήμερα να αποδεχθεί τον αποκλεισμός τη σεζόν 97-98


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Το "TheLastDance" επανέφερε στο προσκήνιο παλιές κόντρες. Ο Ρέτσι Μίλερ αποκάλυψε ότι σχεδόν υποχρεώθηκε να μιλήσει στο ντοκιμαντέρ αφού δεν ήθελε να θυμηθεί τι έγινε.

Ο θρύλος των Πέισερς συναντήθηκε με τους Μπουλς στα playoffs τη σεζόν 1997/98 και γνώρισε τον αποκλεισμό με 4-3 στη μοναδική σειρά που οι "Ταύροι" έπαιξαν εφτά παιχνίδια. Παραδέχθηκε ότι μισούσε τον Τζόρνταν και είχαν ανταλλάξει πολύ σκληρές κουβέντυες.  

"Αν τον έβλεπα κάπου, πιθανότατα θα ήθελα να του δώσω γροθιά. Δεν ξέρω τι θα έκανα, αλήθεια. Περάσαμε πολλά πράγματα τότε, τον μισούσα. Είναι ο καλύτερος, αλλά δεν άντεχα" δήλωσε χαρακτηριστικά, για να προσθέσει: "Πονάει, επειδή πιστεύω ότι την σεζόν 1997/98 ήμασταν καλύτερη ομάδα. Δεν είναι ότι τον μισούσα. Απλώς συνέβαινε. Δε μου αρέσει να πω τι λέγαμε στο γήπεδο. Είπε πολλά και είπα πολλά, τα οποία ίσως μετανιώνω, αλλά ήθελα να νικήσω. Είπαμε πολύ σκληρά πράγματα τότε και δεν πειράζει τόνισε.

Ο Μίλερ τόνισε ότι δεν σκόπευε να δει αμέσως τα δύο πρώτα επεισόδια, αλλά έπρεπε να το κάνει λόγω της συνέντευξης: "Το παρακολούθησα. Απρόθυμα. Θα πω αυτό: Αν δεν παραχωρούσα αυτή την συνέντευξη μάλλον θα το έβλεπα αργότερα, όχι την ίδια νύχτα. Δεν θέλω να λέει ο κόσμος 'γιατί είναι hater"; Δεν τον μισώ. Απλώς το έκανα από σεβασμό, επειδή εμάς που μας κάλεσαν να μιλήσουμε είχαμε αντιμετωπίσει τους Μπουλς την δεκαετία του 90'. Το ζήσαμε. Το έζησα".

Αυτό που είχε ενδιαφέρον ωστόσο είναι ότι ο Μίλερ είπε ότι λίγο-πολύ υποχρεώθηκε να μιλήσει στο ντοκιμαντέρ: "Μίλησα απρόθυμα. Προσπάθησα να το αποφύγω. Δεν ήθελα. Είχα όλους από την λίγκα και από την εταιρία παραγωγής να μου λένε ότι ήθελαν να συμμετάσχω και εγώ έλεγα 'όχι, όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι, όχι, φύγετε. Όχι, δεν χρειάζεται να είμαι μέρος αυτού'. Μετά όμως το σκέφτηκα και είπα ότι ίσως όλο αυτό να είναι ένα τρόπος να ξεπεράσω ό,τι έγινε, αν μιλήσω για αυτό".

Ο Μίλερ μάλιστα πρόσθεσε με νόημα στην συνέχεια: "Δεν θέλω να πιστεύει ο κόσμος ότι είχαμε κάποια μεγάλη κόντρα. Για να έχεις κόντρα πρέπει να βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με κάποιον. Εγώ δεν βρισκόμουν στο ίδιο επίπεδο με τον Τζόρνταν, εντάξει; Λάτρευα όμως τις μονομαχίες μας. Ξέρω πολλούς παίκτες που απλώς υποκλίνονταν σε αυτόν, αλλά εγώ δεν ήμουν έτσι. Δεν ήταν στην φύση μου. Ίσως έπρεπε να το κάνω. Σίγουρα πάντως ήταν καλό που μίλησα για αυτό, γιατί βοήθησα τον εαυτό μου να προχωρήσει".

Κλείνοντας, ο Μίλερ είπε κάτι ακόμα:  "Κοίτα φίλε. Τον αγαπάω τον Τζόρνταν. Μόνο αγάπη έχω για αυτόν. Απλώς παίζαμε και οι δύο σούτινγκ γκαρντ και ήμασταν αντίπαλοι, σπρωχνόμασταν, χτυπούσε ο ένας τον άλλο και έβριζε ο ένας τον άλλο".




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ