Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Δάνειο 330 εκατ. ευρώ στην Βοσνία- Ερζεγοβίνη από το ΔΝΤ


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Δάνειο ύψους 330 εκατομμυρίων ευρώ ενέκρινε το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) για την Βοσνία- Ερζεγοβίνη ώστε να αντιμετωπίσουν τις επιπτώσεις της πανδημίας της Covid-19.

«Αυτή είναι σημαντική υποστήριξη για τη Βοσνία- Ερζεγοβίνη και οι όροι του νέου δανείου είναι ευνοϊκοί, ώστε να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τις κρίσεις που προκαλούνται από τον κοροναϊό», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών της χώρας Βιέκοσλαβ Μπεβάντα.

Ανέφερε ακόμη ότι με το δάνειο αυτό, οι Αρχές θα είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν πιο αποτελεσματικά την κρίση του κορονοϊού, παρέχοντας την απαραίτητη ρευστότητα στην οικονομία και την κοινωνία.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ