Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ο Ντε Μπρόινε αρρώστησε αλλά δεν ξέρει αν ήταν κοροναϊός

Έμεινε σε καραντίνα στο σπίτι του για δύο εβδομάδες, ο Βέλγος


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Για περίπου δυο εβδομάδες, ο Κέβιν Ντε Μπρόινε και τα μέλη της οικογένειάς του στο σπίτι νοσούσαν, όμως δεν γνωρίζουν αν είχαν τον κοροναϊό και τον ξεπέρασαν γιατί δεν έκαναν ποτέ το τεστ! 

Ο Βέλγος αστέρας της Μάντσεστερ Σίτι αποκάλυψε στο SkySports πως πέρασε αρκετά δύσκολες μέρες με τη σύζυγό του το προηγούμενο διάστημα καθώς είχαν αρρωστήσει και χρειάστηκαν περίπου δυο εβδομάδες για να αισθανθούν και πάλι απολύτως καλά. 

«Ήταν δυο δύσκολες εβδομάδες, αλλά τώρα είμαστε καλά. Δεν ξέρουμε αν είχαμε τον κοροναϊό...

Ήταν περίεργη η κατάσταση για δυο εβδομάδες, όμως έχω καταφέρει να ξεκινήσω διάδρομο και κάνω και κολύμπι γιατί είμαι τυχερός που έχω εσωτερική πισίνα στο σπίτι...» είπε ο Ντε Μπρόινε που δεν γνωρίζει αν ήταν θετικό κρούσμα του Covid-19. 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ