Σε επικύρωση της πρωτόδικης απόφασης της FIFA προχώρησε το CAS και έτσι η Σεβίλλη θα πρέπει να πληρώσει 3.7 εκατομμύρια ευρώ στη Νανσί, για τη μεταγραφή του Κλεμάν Λανγκλέ στην Μπαρτσελόνα.
Η ομάδα της Ανδαλουσίας υποστήριζε ότι η μετακίνηση του Γάλλου κεντρικού στην Μπαρτσελόνα, το 2018 αντί 35 εκ. ευρώ, δεν λογίζεται ως μεταγραφή μιας και οι Καταλανοί πλήρωσαν την ρήτρα του ποδοσφαιριστή, οπότε δεν θα έπρεπε να δώσει στην Νανσί το 12% που είχαν υπογράψει στην μεταξύ τους συμφωνία το 2017.
Τότε η Σεβίλη είχε αποκτήσει τον Λανγκλέ από την Νανσί αντί 5 εκ. ευρώ. Η γαλλική ομάδα το... κυνήγησε και δικαιώθηκε με αποτέλεσμα η ισπανική ομάδα να καλείται να πληρώσει το ποσό των 7.708.000 ευρώ για την μεταγραφή του Λανγκλέ στην Μπαρτσελόνα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
