Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βγήκε νικητής σε μία ακόμα δικαστική μάχη για την χρησιμοποίηση του nickname του ("Greek Freak") χωρίς την άδειά του.
Σύμφωνα με το σάιτ "Theblast.com", o Γιάννης ήρθε σε εξωδικαστικό συμβιβασμό με την εταιρία Southside Throwbacks, η οποία χρησιμοποίησε το nickname του σε προϊόντα της. Στην αρχική του αγωγή ο Γιάννης ζητούσε αποζημίωση ύψους 2 εκατ. δολαρίων.
Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Γιάννης έρχεται σε συμβιβασμό με κάποιον που χρησιμοποιεί το "Greek Freak" χωρίς την άδειά του. Πριν από μερικούς μήνες είχε κάνει το ίδιο και με έναν καλλιτέχνη που χρησιμοποίησε το nickname του χωρίς την άδειά του.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
