Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Γκιγκς για Nations League: Τρία παιχνίδια μέσα στον Σεπτέμβριο

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ουαλίας αποκάλυψε το σχέδιο της UEFA

Το πλάνο της UEFA για τρεις αγώνες Nations League τον Σεπτέμβριο, αντί για δυο, σε διάστημα δέκα ημερών, αποκάλυψε ο Ράιαν Γκιγκς.

Μιλώντας σε τηλεοπτικό δίκτυο της Αγγλίας, ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ουαλίας τόνισε: "Θα επιστρέψουμε τον Σεπτέμβριο σε τρεις αγώνες αντί για δύο, επειδή πρέπει τα πλέι οφ να γίνουν τον Νοέμβριο. Είναι μία αλλαγή και θα είναι δύσκολο. Ήδη με δύο παιχνίδια και συνέχεια μου τηλεφωνούσαν προπονητές από τις ομάδες".

Η ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θέλει να πραγματοποιήσει τα πλέι οφ του Nations League τον Νοέμβριο, κάτι που σημαίνει ότι στα... διαλείμματα που θα υπάρξουν τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο οι Εθνικές ομάδες θα πρέπει να δώσουν τρεις αγώνες αντί για δύο σε διάστημα 10 ημερών, κάτι που θα δημιουργήσει προβλήματα με τους συλλόγους.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ