Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ρεπόρτερ ρώτησε τον Τραμπ «τι κάνατε τον Φεβρουάριο» (VIDEO)

Πώς η Paula Reid του CBS «στρίμωξε» τον Ρεπουμπλικανό πρόεδρο και ποια απάντηση έδωσε εκείνος


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Οι Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκονται στην κορυφή της λίστας με τους θανάτους από την πανδημία covid-19 που προκάλεσε ο νέος κοροναϊός, με τον Ντόναλντ Τραμπ να δέχεται ήδη κριτική για τις στρατηγικές που ακολούθησε. Ο Αμερικανός πρόεδρος φανερώνει τη σύγχυσή του αναζητώντας «αποδιοπομπαίο τράγο» στην Κίνα, την οποία κατηγορεί για απόκρυψη στοιχείων και αρνείται να παραδεχθεί ότι είχε υποτιμήσει την πανδημία, παρ' ότι έχουν καταγραφεί οι δηλώσεις του περί... μίας απλής γρίπης.

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου για τον νέο κοροναϊό τη Δευτέρα, ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος δεν είπε κάτι καινούργιο. Όταν, όμως, έφτασε η στιγμή των ερωτήσεων, τότε φάνηκε να στριμώχνεται στο καναβάτσο και να απαντά σπασμωδικά και χωρίς επιχειρήματα.

Η ρεπόρτερ του CBS, Paula Reid ήταν εκείνη που στρίμωξε περισσότερο τον πρόεδρο των ΗΠΑ, με την ερώτησή της: «Τι κάνατε τον προηγούμενο μήνα, τον Φεβρουάριο, όταν η πανδημία κάλπαζε;». Ο Ντόναλντ Τραμπ φάνηκε να δυσανασχετεί, δίνοντας την απάντησή του: «Έκανα το καλύτερο δυνατό».

Να θυμίσουμε ότι μέχρι και πριν μία εβδομάδα, ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος έδειχνε να ενδιαφέρεται αποκλειστικά για την επανεκκίνηση της αμερικανικής οικονομίας, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «πολλοί Αμερικανοί θέλουν να επιστρέψουν στις δουλειές τους», προσθέτοντας ότι «θα φροντίσουμε για τους ηλικιωμένους μας». Λίγα 24ωρα μετά, οι ΗΠΑ κατέγραφαν ρεκόρ θανάτων σε καθημερινή βάση, ενώ ήδη βρίσκονται στην κορυφή της σχετικής λίστας.

Όσον αφορά την οικονομία της χώρας, σε ερώτηση για το αν θα συνεργαστεί με τους κυβερνήτες για το πότε θα άρει το lockdown, ο Τραμπ απάντησε ότι «εγώ έχω την ανώτερη εντολή για το πότε θα επανεκκινηθεί η οικονομία της χώρας».

Λίγη ώρα αργότερα, ο Ντόναλντ Τραμπ ανέβασε στο Twitter του κατηγορίες εναντίον των ΜΜΕ στις ΗΠΑ, υποστηρίζοντας ότι τα Μέσα υποτιμούσαν την κατάσταση από την αρχή.

Πηγή: protothema.gr




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ