0 ΣΧΟΛΙΑ

Πέθανε η γυναίκα που αποκάλυψε το σκάνδαλο Λεβίνσκι

Οι ηχογραφήσεις που έκανε η Τριπ με τις συζητήσεις με την Μόνικα Λεβίνσκι βρέθηκαν στο επίκεντρο της δίκης για την καθαίρεση το 1998 του τότε προέδρου των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον

Πέθανε η Αμερικανίδα  που αποκάλυψε τη σχέση του Μπίλ Κλίντον με την μαθητευόμενη τότε στον Λευκό Οίκο Μόνικα Λεβίνσκι.

Η Λίντα Τριπ πέθανε στα 70 της χρόνια,  αφού υπέφερε από καρκίνο στο πάγκρεας, όπως ανέφερε η οικογένειά της σε αμερικανικά ΜΜΕ, την Τετάρτη.

Οι ηχογραφήσεις που έκανε η Τριπ με τις συζητήσεις με την Μόνικα Λεβίνσκι βρέθηκαν στο επίκεντρο της δίκης για την καθαίρεση το 1998 του τότε προέδρου των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον.
Σύμφωνα με τον BBC, η Τριπ, η οποία είχε εργαστεί και στο Πεντάγωνο και ήταν φίλη με την Μόνικα Λεβίνσκι παρά τη μεγάλη διαφορά ηλικίας , έμαθε ότι η νεαρή γυναίκα είχε σεξουαλική σχέση με τον πρόεδρο των ΗΠΑ και άρχισε μυστικά να καταγράφει τις συνομιλίες το 1997. Στη συνέχεια η Τριπ παρέδωσε τις κασέτες στον ειδικό εισαγγελέα Κένεθ Σταρ  ο οποίος ηγήθηκε μίας ευρείας έρευνας για τη προεδρία του Κλίντον. Η Τριπ μάλιστα ήταν εκείνη που αποκάλυψε ότι η Μόνικα Λεβίνσκι  είχε στην κατοχή της ένα μπλε φόρεμα το οποίο φέρεται να είχε λερωθεί από το σπέρμα του προέδρου Κλίντον.

Πηγή: iefimerida.gr


Η Novileague ήρθε με 500,000€ και καθημερινά δώρα! (21+)
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ