Quantcast
NEWS
33 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

«Καθάρισε» το τουρνουά η ΑΕΚ

Η Ρέιντζερς αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την Σίδνεϊ και πρέπει να νικήσει με... 5-0 την ΑΕΚ για να την ρίξει από την πρώτη θέση


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Την πρώτη της κούπα, με την ευχή να μην είναι και η τελευταία, για την φετινή περίοδο, έστω και αν δεν πρόκειται για επίσημη διοργάνωση κρατάει στα χέρια της από σήμερα η ΑΕΚ. Η Ένωση επικράτησε της Μπλάκμπερν με 2-1 και σε συνδυασμό με το ισόπαλο 0-0 της Ρέιντζερς με τη Σίδνεϊ, έχει πάρει απόσταση ασφαλείας από τους δεύτερους Σκοτσέζους και πλέον μόνο με... αυτοκτονία στην μεταξύ τους αναμέτρηση, στο πλαίσιο της τελευταία αγωνιστικής, δεν θα αναδειχθούν νικητές του φεστιβάλ ποδοσφαίρου.

Πιο συγκεκριμένα, η ΑΕΚ έχει τώρα 13 βαθμούς (6 από τις δύο νίκες και 7 από τα τέρματα), με την Ρέινζτερς να βρίσκεται στην δεύτερη θέση, έχοντας 6 βαθμούς (4+2), την Σίδνεϊ C 4 (1+3) και την Μπλάκμπερν με 2 (μόνο τα γκολ που έχει πετύχει). Κάτι που σημαίνει ότι στο παιχνίδι του Σαββάτου ανάμεσα στην Ένωση και τους «διαμαρτυρόμενους», οι δεύτεροι θα πρέπει να επικρατήσουν με 5-0. Κάτι που μοιάζει απίθανο. Να σημειωθεί ότι ο νικητής του τουρνουά θα βάλει στα ταμεία του το ποσό των 100.000 ευρώ, ως χρηματικό έπαθλο για την επιτυχία του.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ