Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Η Bundesliga ξεκινά με 239 άτομα σε κάθε γήπεδο

Η Bundesliga βάζει ταβάνι στον αριθμό των ατόμων που θα είναι στο γήπεδο όταν θα αρχίσει ξανά η δράση


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Στην Bundesliga αισιοδοξούν πως μέσα στον Μάιο θα είναι σε θέση να αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα, που έχει διακοπεί από τις 11 Μαρτίου λόγω της πανδημίας.

Όταν όμως αυτό θα συμβεί, δεν θα γίνει υπό κανονικές συνθήκες. Σύμφωνα με την Bild, τουλάχιστον για το πρώτο διάστημα ο μέγιστος αριθμός ατόμων που θα επιτρέπεται να έχουν παρουσία σε κάθε γήπεδο θα είναι 239. Από αυτούς 126 θα είναι οι παίκτες, προπονητές, ιατροί, τηλεοπτικοί σταθμοί και τέσσερα παιδιά για να μαζεύουν την μπάλα. Στις εξέδρες θα επιτρέπονται 113 άτομα, συμπεριλαμβανομένων των ανδρών ασφαλείας ενός μικρού αριθμού δημοσιογράφων.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ