Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Γκροντόνα: Πληγωμένος με την αποχώρηση του Μαραντόνα

Τα συναισθήματα του για το τέλος της συνεργασίας με τον Αργεντινό τεχνικό εξέφρασε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας  


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Με επίσημη ανακοίνωση της η Ποδοσφαιρική Ομοπσονδία της Αργεντινής γνωστοποίησε την απόφαση της να μην ανανεώσει την συνεργασία της με τον Ντιέγκο Μαραντόνα με τον πρόεδρο Χούλιο Γκροντόνα να εκφράζει την λύπη του για την αποχώρηση του Αργεντινού προπονητή από τον πάγκο της εθνικής ομάδας.

Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα Eurosport.es, ο Γκροντόνα τόνισε: «Είμαι πληγωμένος που δεν θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί με τον Ντιέγκο Μαραντόνα».

Η κακή πορεία στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο αλλά και η διαφωνία που υπήρξε σχετικά με το ποιοι θα στελεχώνουν το προπονητικό τιμ (ο Μαραντόνα ζήτησε να παραμείνουν οι συνεργάτες του) ήταν οι κύριοι λόγοι που έθεσαν τον 49χρονο τεχνικό εκτός πάγκου της Εθνικής Αργεντινής.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ