0 ΣΧΟΛΙΑ

Μπαντής: Είναι νωρίς να μιλάμε για οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων

O πρόεδρος του ΠΣΑΠ Γιώργος Μπαντής, μίλησε για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών να μαζέψουν χρήματα για την ενίσχυση της μάχης κατά του κοροναϊού, αλλά και το Πρωτάθλημα. 

Αναλυτικά όσα είπε στο Metropolis:

Για την τοποθέτηση του Γκαρσία: «Συμφωνώ με τον Πάμπλο. Όντως δεν μου αρέσει που αστέρες του ποδοσφαίρου βγάζουν βίντεο με τις βίλες τους και «προκαλούν». Υπάρχει κόσμος που δυσκολεύεται και κάποιοι δεν έχουν και σπίτια και αναγκάζονται να μένουν στο δρόμο. Στην Ελλάδα το φαινόμενο αυτό είναι σε πολύ μικρό ποσοστό».

Για τη πρωτοβουλία συγκέντρωσης χρημάτων: «Πήγε πολύ καλά. Πήγε καλά όχι μόνο οικονομικά αλλά καταφέραμε να ενώσουμε όλο τον αθλητισμό. Δώσαμε βήμα σε αθλήματα που δεν είχαν φωνή. Δείξαμε ότι ο αθλητισμός είναι ενιαίος».

Για το αν θα υπάρξει σέντρα στο πρωτάθλημα: «Διαβάζω διάφορα. Επίσημη ενημέρωση ως ΠΣΑΠ δεν έχουμε, κανένα μέλος. Είναι νωρίς να μιλάμε για τέτοια ζητήματα αλλά και για οριστική διακοπή πρωταθλήματος».

Για το μισθό των ποδοσφαιριστών και μια πιθανή μείωση: «Μπορεί να μεταφερθεί όχι να χαθεί. Είναι πολύ νωρίς ακόμη να συζητάμε για κάτι τέτοιο. Προέχει να σκεφτούμε εάν θα ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα ή όχι».


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ