0 ΣΧΟΛΙΑ

Κοροναϊός–Βασίλισσα Ελισάβετ: Θα νικήσουμε, θα είμαστε μαζί με τους φίλους και τις οικογένειές μας (VIDEO)

Η βασίλισσα Ελισάβετ σε ένα σπάνιο διάγγελμα αναφέρει ότι οι καλές ημέρες θα επιστρέψουν  - Ευχαρίστησε το νοσηλευτικό προσωπικό και όσους πρωταγωνιστούν στη μάχη κατά του κοροναϊου

Μήνυμα ενότητας και νίκης στη μάχη κατά του κορωνοϊού έστειλε η βασίλισσα Ελισάβετ, σε σπάνιο διάγγελμά της προς τον Βρετανικό λαό. Είναι το πέμπτο τηλεοπτικό της μήνυμα σε μια μακρά πορεία ηγεσίας, πλην των καθιερωμένων για τα Χριστούγεννα. 

«Θα πετύχουμε. Θα είμαστε και πάλι μαζί με τους φίλους μας. Θα είμαστε και πάλι μαζί με τις οικογένειές μας», είπε η βασίλισσα.

Η Ελισάβετ ανέφερε ότι είναι δύσκολο να αποχωριζόμαστε τους δικούς μας, ωστόσο ζήτησε από τους πολίτες να κάνουν υπομονή.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απηύθυνε στο προσωπικό του Εθνικού Συστήματος Υγείας, αλλά και σε όσους βρίσκονται σε θέσεις κλειδιά για την αντιμετώπιση του κορω νοϊού. Το δικό της ευχαριστώ είπε και σε όσους μένουν στο σπίτι.

Η βασίλισσα αναφέρθηκε και στο εθνικό πνεύμα των Βρετανών, ενώ θυμήθηκε και μνήμες από εμπόλεμες περιόδους για να διαβεβαιώσει όσους νιώθουν την οδυνηρή αίσθηση ότι αποχωρίστηκαν τους αγαπημένους τους ότι «θα συναντηθούμε ξανά». 

Πηγή: Protothema.gr


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ