Η Μίλαν στο τέλος της σεζόν θέλει να ξεφορτωθεί τα μεγάλα συμβόλαια που έχει με τους παίκτες της και μάλιστα να βάλει κάποια χρήματα στα ταμεία της από πωλήσεις.
Δημοσιεύματα στην Ιταλία αναφέρουν πως ο 25χρονος αμυντικός, βρίσκεται ήδη στο στόχαστρο της Λάτσιο αλλά και της Μπαρτσελόνα για το καλοκαίρι.
Ωστόσο, οι «ροσσονέρι» δεν είναι διατεθειμένοι να προχωρήσουν σε ένα deal κάτω των 50εκ. ευρώ.
Μάλιστα, οι «μπλαουγκράνα» φαίνεται πως έχουν τον πρώτο λόγο, προσφέροντας ένα ικανοποιητικό συμβόλαιο στον Ρομανιόλι σε περίπτωση που αποφασίσει να ενταχθεί στο ρόστερ τους.
Παρ' όλα αυτά ο νεαρός αμυντικός έχει εκφράσει στο παρελθόν την αγάπη που έχει για την Λάτσιο, τονίζοντας πως είναι οπαδός της από μικρό παιδί.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
