Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Υποψήφιος πρόεδρος της Λιόν ο Τόνι Πάρκερ

Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας είναι ο «εκλεκτός» του Ολάς

Δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας Equipe αναφέρει πως στην Λιόν στην Λιόν ετοιμάζονται για την διάδοχη κατάσταση στην προεδρία της ομάδας, αφού το 2023 αναμένεται να αποχωρήσει ο Ζαν Μισέλ Ολάς, ο οποίος είναι ο ιδιοκτήτης της ομάδας από το 1987.

Ανάμεσα στους υποψήφιους να τον διαδεχθεί είναι ο Τόνι Πάρκερ, ο οποίος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είναι ο "εκλεκτός" του Ολάς.

Ο θρύλος του γαλλικού μπάσκετ και ιδιοκτήτης της Βιλερμπάν έχει ένα προφίλ που φαίνεται ότι αρέσει στον Ολάς, ο οποίος θα ήθελε πολύ να τον χρίσει διάδοχό του. Φρόντισε μάλιστα να το κάνει σαφές αυτό με δήλωσή του στην Equipe, αναφέροντας ότι "έχει όλα τα χαρακτηριστικά για να γίνει ο διάδοχός μου. Δεν έχουμε συζητήσει κάτι με τον ίδιο, ούτε υπάρχει κάποια απόφαση πάντως".

Αξίζει να σημειωθεί πως η Λιόν έχει φροντίσει να αποκτήσει το 25% των μετοχών της ανδρικής ομάδας της Βιλερμπάν και το 10% της γυναικείας ομάδας του συλλόγου.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ