Στις 8 Μαρτίου 2017, στη φάση των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ, η Μπαρτσελόνα κατάφερε, έχοντας χάσει 4-0 στο Παρίσι, να προκριθεί στα προημιτελικά, επικρατώντας 6-1 της Παρί Σεν Ζερμέν, με τρία γκολ από το 88' έως το 95'.
Ο Σέρχι Ρομπέρτο ήταν εκείνος που πέτυχε το τελευταίο γκολ που έδωσε την πρόκριση στους Καταλανούς και προκάλεσε μια ιστορική βραδιά στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, με τον ίδιο να αποκαλύπτει, λίγα χρόνια μετά, πώς πέρασε το βράδι, έπειτα από το παιχνίδι.
Όπως τόνισε ο Ισπανός μπακ: "Δεν ξέρω καν αν κοιμήθηκα... Πρέπει να είχα κοιμηθεί το πολύ δυο ώρες. Έβλεπα το βίντεο ξανά και ξανά".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
