Τον Ιανουάριο του 2019 η Κιέβο Βερόνα, στην οποία ήταν Στέφανο Σορεντίνο ηττήθηκε με 3-0 από τη Γιουβέντους για το πρωτάθλημα.
Σε εκείνο το παιχνίδι ο Σορεντίνο είχε αποκρούσει πέναλτι που εκτέλεσε ο Κριστιάνο, ο οποίος είχε νεύρα και δεν τα έκρυψε μετά το σφύριγμα της λήξης.
«Συναντηθήκαμε στο τούνελ προς τα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα. Μου έδωσε το χέρι του, με συνεχάρη για την απόκρουση, αλλά το πρόσωπό του ήταν σκυθρωπό και δεν ήθελε να μου δώσει τη φανέλα του. Τελικά πήρα τη φανέλα του Ντιμπάλα και όλα καλά» θυμήθηκε ο Σορεντίνο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
