Όπου βρεθούν και όπου σταθούν οι παίκτες της ΑΕΚ, γνωρίζουν μία συνεχή αποθέωση. Το ίδιο συνέβη και στην σημερινή απογευματινή (είχε μόνο μία προπόνηση σήμερα) προπόνηση της ομάδας, όπου περίπου 100 Ενωσίτες, μεταξύ αυτών και 20 μελών της Original Μελβούρνης, βρέθηκαν στο γήπεδο της Ολίμπικ Σίδνεϊ, όπου προπονείται η ομάδα και μετέτρεψαν το πρόγραμμα της προπόνησης σε... αγώνα. Με συνθήματα, όπως «ΑΕΚ εδώ, ΑΕΚ εκεί, ΑΕΚ και στην Μελβούρνη (αντί Αμερική), η ήρωες...», ενώ στην συνέχεια αντί για Μελβούρνη χρησιμοποίησαν την Κωνσταντινούπολη. Παράλληλα ακούστηκε και το γνωστό σύνθημα για «Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια», αλλά και το «ΑΕΚ θυμήσου ήρθε η Original και είναι εδώ μαζί σου». Μάλιστα, οι μισοί περίπου από αυτούς που βρισκόντουσαν στις εξέδρες, περίμεναν μετά το τέλος την αποστολή της ομάδας, για να πάρουν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν μαζί τους.
Στο καθαρά αγωνιστικό τώρα μέρος, το πρόγραμμα αρχικά περιελάμβανε ζέσταμα και εν συνεχεία κάποια σπρίντ. Αμέσως μετά προστέθηκαν και οι μπάλες, με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς να χωρίζει τους ποδοσφαιριστές του σε τρεις 8άδες, που κυκλικά πήραν μέρος σε ένα δίτερμα στα ¾ του γηπέδου, διάρκειας 20 λεπτών το κάθε παιχνίδι. Δύο ήταν τα πρόσωπα που ξεχώρισαν. Ο πρώτος ο Νέιθαν Μπέρνς, που είχε πολύ καλή απόδοση, πετυχαίνοντας μάλιστα και ένα γκολ, που προήρθε ύστερα από προσπάθεια του Νίκου Λυμπερόπουλου, αλλά και ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ ο οποίος ήταν ο ηγέτης της μεσαίας γραμμής, στην ομάδα που αγωνιζόταν. Ο Σενεγαλέζος ήταν πραγματικό «θηρίο» στο κέντρο, δεν πέρναγε τίποτα από αυτόν, ενώ ήταν και ο κινητήριος μοχλός της ανάπτυξης, αφού αυτός μοίραζε την πρώτη πάσα. Δείγμα του ότι αρχίζει να πλησιάζει τα δικά του -πάντα υψηλά- στάνταρ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

@ 365.gr Εκθειάζετε το λαό που ήταν πάλι εκεί κλπ.....αλλά μια φωτογραφία από τις εξέδρες δεν βάλατε ρε παιδιά...