Στην συζήτηση που είχε ο Σταύρος Αδαμίδης με τους απεσταλμένους του Τύπου, τέθηκε και το γηπεδικό θέμα της ΑΕΚ, με τον πρόεδρο της ομάδας να ξεκαθαρίζει πως όλες οι προσπάθειες έχουν πέσει πάνω στη Νέα Φιλαδέλφεια και σε κοινή γραμμή με την Ερασιτεχνική αλλά και τα αρμόδια κρατικά όργανα, γίνεται προσπάθεια για την μεγάλη... επιστροφή στην φυσική έδρα της Ένωσης. Όπως χαρακτηριστικά είπε ο Αδαμίδης, το πλάνο που εξετάζεται αυτή την στιγμή κάνει λόγο για γήπεδο ποδοσφαίρου 30.000 θέσεων, με 8.000 θέσεις πάρκινγκ και χώρο 5.000 τ.μ για εμπορική χρήση από την ΑΕΚ, ενώ στο πρότζεκτ αυτό υπάρχει και το γήπεδο μπάσκετ, χωρητικότητας 5000 θέσεων.
Παράλληλα, πρόθεση της διοίκησης είναι να αξιοποιήσει την έκταση του παλιού ξενοδοχείου «Μπριτάνια», η οποία είναι απέναντι από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας και ανήκει στην τράπεζα Πειραιώς. Μάλιστα, ο Αδαμίδης αποκάλυψε και ένα από τα ισχυρά χαρτιά των διαπραγματεύσεων που κάνει με τραπεζικούς οργανισμούς για την χρηματοδότηση του έργου και δεν είναι άλλο από το να δοθεί το όνομα αυτού του χρηματοδότη, στο νέο γήπεδο. Τέλος, δεσμεύτηκε ότι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα υπάρχουν ανακοινώσεις από την πλευρά της ΠΑΕ για να γνωρίζει και ο κόσμος την πορεία των συζητήσεων για ένα τόσο σημαντικό θέμα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

@Ensto 11 KAI @ΠΑΠΑ ΜΠΟΥΜΠΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΞΑΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΓΗΠΕΔΟ 45.000 ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΛΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ .ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΕΝΟΣ ΣΤΑΔΙΟΥ 30.000 ΘΕΣΕΩΝ .ΓΙΑΥΤΟ ΟΙ ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΛΙΨΗ ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΗ ΑΠΟΡΙΠΤΩΝΤΑΣ ΣΤΑΔΙΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΧΩΡΙΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ < ΤΑ ΑΓΙΑ ΧΩΜΑΤΑ> ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ Ν.Φ.ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ ΟΤΑΝ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΜΕ 30ΑΡΙ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΚΑΙ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΤΟ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΣΕΙ. 7 ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ 4 ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΙ ΜΕ ΓΕΜΑΤΟ 45ΑΡΙ ΓΗΠΕΔΟ=11 ΑΓΩΝΕΣ Χ 15.000 ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΑΠΟ ΓΗΠΕΔΟ 30ΑΡΙ ΑΝΤΙ 45ΑΡΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΩΛΕΙΑ 165.000 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ 30ΑΡΙ ΓΗΠΕΔΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΚΑΘΗΣΩ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ ΣΕ 30ΑΡΙ ΓΗΠΕΔΟ .ΕΑΝ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΩΝ 165.000 ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΩ ΜΕ ΜΕΣΗ ΤΙΜΗ 20,00 ΕΥΡΩ .ΤΟΤΕ ΤΑ ΔΙΑΦΥΓΟΝΤΑ ΕΣΟΔΑ ΣΕ ΕΤΗΣΙΑ ΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ 3.300.000,00 ΕΥΡΩ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΡΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΡΙΑΚΟΣΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ .ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
ΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΑΔΑΜΙΔΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ!!!
Etsi, einai mikro gia tin AEK ena 30ari gipedo. Vale kai ta VIP kai kati tetoia tha xoraei mono 26-27.000. To teleio tha einai 45.000. Aneta gemizei se 7-8 entos sto protathlima kai se ola ta europaika. To ali sami yen tis Galata einai 28.000 kai den dinei egrisi i UEFA na paizei ekei CH.League!!!! Podosfairo=Xrima oi xorigoi theloun polu kosmo kai piezoun tin FIFA pros ta ekei. Attiki odos einai kala, me metro kai ta panta ola... Toulaxiston o kontos eixe dikio se auto to thema!
Η ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΕΚ ΚΑΙ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΒΟΛΕΫ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΕΚΕΙ..
Έχει δίκιο το χούφταλο, χαχαχα! Σκεφτείτε λίγο, αν γίνει καινούριο γήπεδο, τα διαρκείας θα εκτοξευτούνε, θα είναι τέτοια η ζήτηση που θα γίνουμε όμηροι της κάθε διοίκησης όπως ήταν και είναι οι γαύροι που τους βάζανε να παίρνουν διαρκείας για 3 χρόνια μαζί με 2 χιλιάρικα! Σε κάθε μάτς θα κυκλοφορούνε το πολύ 3-4000 εισητήρια ελεύθερα, στα ντέρμπι θα στηνόμαστε από τα ξημερώματα! Είναι ωραία η ιδέα του τιγκαρισμένου γηπέδου αλλά 30000 είναι λίγο, θέλουμε λίγο παραπάνω για να μήν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ χάνουμε λεφτά στά ντέρμπι και στα ευρωπαικά παιχνίδια! Νομίζω ένα γήπεδο των 40.000 που θα έχει πάντα τουλάχιστον 25.000 μέσα και θα είναι φίσκα στα μεγάλα παιχνίδια είναι το ιδανικό... Φιλικά, στα αδέρφια μου τους ΑΕΚτζήδες ...πάντα!
Η ΑΕΚ χρειάζεται ένα γήπεδο τουλάχιστον 35.000 θέσεων. Είναι κρίμα. Μια φορά κάνεις γήπεδο. Ας κοιτάξουν αυτή την προοπτική πρώτα, να πάρουν το ΟΚ, και στη συνέχεια αν υπάρχει η δυνατότητα να δούμε και για το κλειστό του Μπάσκετ. Όπως είπε και ένας φίλος πιο κάτω υπάρχουν τόσα γήπεδα από τα Ολυμπιακά έργα.Γιατί δηλαδή να μην παραχωρηθεί π.χ του Γαλατσίου στην ΑΕΚ; Ποδοσφαιρικό γήπεδο δύσκολα γίνεται. Αν είναι να γίνει ας γίνει όπως πρέπει και όπως αξίζει σε μια ομάδα με την ιστορία... ΣΥΝΕΧΕΙΑ της ΑΕΚΑΡΑΣ.
ΠΕΡΑΣΤΕ ΡΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.. Η ΧΟΥΝΤΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ
ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΝΩΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΠΡΙΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΓΩΝΙΚΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΛΣΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΙΑ ΕΚΤΑΣΗ ΣΤΗΝ Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΓΙΑ ΣΤΑΔΙΟ 45.000 ΘΕΣΕΩΝ ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΧΡΗΣΗ ΓΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΟΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΤΣΙ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΑ ΟΧΙ 30.000 ΣΤΑΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ . ΜΕ 45.000 ΣΤΗΝ Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
@ xouftalo Φίλε xouftalo, στο topic για την πώληση του Blanco διαφωνήσαμε, εδώ όμως ταυτιζόμαστε
exe gousto...re ton Adamidi!!!!!!!PAME PAMEEEEEEE!!!!NA PAIZEI H AEKARA STH FILADELFEIA,K EMEIS GYMNOI STOYS DROMOUS.....
Συμφωνω με το νικος-αρρωστακι και για το θεμα του γηπεδου μπασκετ και για το θεμα της χρηματοδοτησης. Το Γηπεδο Ποδοσφαιρου, θα πρεπει να εχει την μεγιστη δυνατη χωρητικοτητα. Και για τον κοσμο της ΑΕΚ και για τα αυξημενα εσοδα απο τα εισιτηρια. Επιπλεον η χρηματοδοτηση του, πρεπει να γινει με την ελαχιστη δανειακη εκθεση της ΠΑΕ. Αν ληφθει δανειο ,θα πρεπει το Ετησιο Τοκοχρεωλυσιο να ειναι μικροτερο η ισο του Ετησιου Κοστους του ΟΑΚΑ. Αυτο γινεται μονο με αυξηση... ΣΥΝΕΧΕΙΑ της Αυτοχρηματοδοτησης ,δηλαδη των Εμπορικων Χωρων. Καλη η ιδεα για την Μπριτανια. Και για να επαυξησω ,να εξεταστει απο τον Αδαμιδη (νομικος ειναι) αν μπορει να μας παραχωρηθει μικρο κομματι απο το αλσος. Χωρις φυσικα το ρισκο να ξαναμπλεξουμε με το ΣτΕ,για αλλα 10 χρονια. Επειδη δεν μπορουν να μπουν πολλα καρπουζια στην ιδια μασχαλη,το γηπεδο του μπασκετ, Δεν θα πρεπει να γινει στη Ν.Φ. Το μπασκετ ,μπορει να χρησιμοποιει το Γαλατσι. Μια χαρα γηπεδο και ΑΕΚογειτονια. ΥΓ. Καθε Ηττα του Γαυρου ,ειναι Νικη του Πολιτισμου ! ( κωστας καμαρας)
ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΕΚΑΡΕΣ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΔΟΞΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ .ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΕΚΕΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟΥ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΓΚΑΣ,ΜΕ ΕΜΑΣ ΓΥΡΟ ΤΟΥ .ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΑΥΤΗ Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΛΙΜΝΗ ΟΠΩΣ ΜΕ ΝΤΕΜΗ.ΜΑΚΑΡΙ ΘΕΟΥΛΗ ΜΟΥ ...ΔΩΣ ΜΑΣ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΑΡΑ...........
Κι εγώ ονειρεύομαι γήπεδο και δεν κρατιέμαι στην ιδέα και μόνο να γίνει, αλλά δε μπορώ να ρίξω και άδικο στον xouftalo. Σκεφθείτε ότι γήπεδο μια φορά κάνεις και σου μένει, αν όχι για πάντα, τουλάχιστον για πολλά πολλά χρόνια. Ε, λοιπόν, 30.000 δε φτάνουν. Μια ζωή δηλαδή θέλουμε να μαζεύουμε 10.000, όπως τώρα που είχαμε τόσα προβλήματα? Όσο κι αν δε μας αρέσει, ο κόσμος ο πολύς ξενερώνει. Κι εγώ όταν ζούσα μόνιμα Αθήνα, ακολουθούσα σχεδόν παντού και πάντα σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ. Οι πολλοί όμως θα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ έρθουν όταν η ομάδα θα πάει καλύτερα, τι να κάνουμε τώρα?? Μόνο εμείς οι 10.000 δηλαδή είμαστε ΑΕΚτζήδες? Ε, τότε ας φτιάξουμε 10.000 γήπεδο να είμαστε και πιο σίγουροι. Τέλος πάντων, ούτε και για 50.000++ λέω εγώ, αλλά τουλάχιστον 40.000 έχει αποδείξει ο λαός μας ότι είναι το ιδανικότερο. Όλοι το καλό της ΑΕΚ θέλουμε και είναι ευχάριστο το γεγονός ότι κάνουμε αυτές τις συζητήσεις, όπου κάθε άποψη είναι καλοπροαίρετη και καλοδεχούμενη. Μακάρι να ακουστούν πολλές απόψεις και μακάρι τελικά να γίνει το καλύτερο δυνατό για την ομάδα μας, ό,τι κι αν είναι αυτό! Φιλικά, Χρήστος.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΑ 3 ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑ (ΝΑ ΤΗΣ ΖΗΣΟΥΝ ΚΙΟΛΛΑΣ) ΑΛΛΑ Η ΑΕΚ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΗΠΕΔΟ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΟΤΙ ΟΣΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΨΥΧΡΟ ΟΑΚΑ ΜΙΚΡΕΝΟΥΜΕ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΑ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΗΠΕΔΟ 30-35000 ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΠΑΡΑ 50.000 ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΟ ΤΟΣΟ ΝΑ ΤΟ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ
loipon xouftalo na ksigiomaste ta 30000 ein teleia!den katalava diladi?sto oaka gt eimaste 10000 s kathe agwna?oust volepsakides 30000 re kai na menete apeksw osoi eiste mono gia ta kala!
Ρε παίδες, παντρεύεστε την Ελενίτσα και βάζετε μπρός σπίτι. Διομισάρι ε; Ε,πόσο μεγαλύτερο; Δυό ψυχές είναι. Τι; Θα κάνετε τρία παιδιά, θα χρειαστείτε κι ένα γραφείο-βιβλιοθήκη, ένα γκαράζ; Ενα δωμάτιο για να φιλοξενείτε τους αγαπημένους σας; Ε καλά, βλέπουμε στο μέλλον. Το θέμα είναι να αποκτήσουμε κεραμίδι. Και το οικόπεδο είναι του παππού. Το αγόρασε με τα χρυσαφικά της γιαγιάς όταν ήρθαν από το Περάν. Αγιασμένο χώμα. Πού να πάμε αλλού. . . 30000 θα έπρεπε να είναι ο στόχος του Άρη... ΣΥΝΕΧΕΙΑ και του Πανιώνιου. Όχι της ΑΕΚ! Να μου το θυμηθείτε που το 16000 θέσεων νέο γήπεδο στη Λάρισα θα είναι λίγο για την ΑΕΛ και θα φτάσουν 30000 για την Αεκάρα? Οι μόνοι που θα χαίρονται είναι οι φανατικοί που στο ΟΑΚΑ είναι το 10% ενώ Φιλαδέλφια θα αποτελούν το 40% του γηπέδου και πλέον θα κάνουν-δια βοής ότι θέλουν στο γήπεδο και στην παε. Απλά πράματα. . .Δε το καταλαβαίνετε ότι 30000 μικραίνουν το σωματείο στο μέλλον?
ΑΔΑΜΙΔΗ ΑΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΟΧΙ ΠΑΝΟ ΑΓΑΛΜΑ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ Η ΑΕΚΑΡΑ ΣΤΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ................................ΓΗΠΕΔΟ ΤΩΡΑ
bravo re proedrara!!!!!pame reeeeeeeeeeeeee ama kanoume kai gipedo tha trelathoume oloi entelws!!!!!
@Costis_AEK Το κλειστό δεν θα χρησιμοποιηθεί μόνο για το Μπάσκετ αλλά και για όλα τα τμήματα της Ερασιτεχνικής που επιτέλους θα αποκτήσουν σπίτι(Βόλλευ,Χάντμπολ,Futsal)..Σύνεχισε έτσι προεδράρα... Για όλους τους ΑΕΚτζήδες που θέλουν να δουν τα φιλικά της ΑΕΚ στην Αυστραλία live streams! http://aekfans21.blogspot.com/
@Costis_AEK Το κλειστό δεν θα χρησιμοποιηθεί μόνο για το Μπάσκετ αλλά και για όλα τα τμήματα της Ερασιτεχνικής που επιτέλους θα αποκτήσουν σπίτι(Βόλλευ,Χάντμπολ,Futsal)..Σύνεχισε έτσι προεδράρα... Για όλους τους ΑΕΚτζήδες που θέλουν να δουν τα φιλικά της ΑΕΚ στην Αυστραλία live streams! http://aekfans21.blogspot.com/
me ghpedo sth nea filadelfia den fovamai kanena.Akoma kai ton malbasa na ksanaferoume h koupa einai dikia mas!!!!! =]
Σωστος ο Νικος το Αρρωστακι...και ο Κωστης... @stavros 21...χαχαχαχα φανταζεσαι πανι με τη φατσα του Αδαμιδη? βαλε τη φωτο απο Συδνευ, αυτη με το γυαλι!!!
AEKARES KAI PALI SAS LEO OTI: OPOIOS KATAFEREI NA MILISEI KAT'IDIAN ME TON ADAMIDI THA KATALAVEI OTI EINAI ENAS POLY APLOS ANTHROPOS , XAMILON TONON , ME SOSTO PLANO KAI TROPO SKEPSIS. EIHA PALI TIN EFKAIRIA NA TOY MILISO STIN APOGEVMATINI PROPONISI KAI PRAGMATI DOULEVEI EDATIKA GIA TO GIPEDO. EINAI O ANTHROPOS POY HREIAZOMASTE. PROSPATHO APO EDO NA AGORASOUME PERIPOU 50 DIARKEIAS GIA FETOS. PREPEI OLOI NA IPOSTIRIXOUME TIN OMADA OPOS O KATHENAS BOREI. PAME AEKARA, GERA KAI PALI PSILA
BRAVO! MIA XARA TO PLANO!NA STEGASTEI EPITELOUS STA PATRIA EDAFH OLH H AEK...!!!BASKET HANDBALL AKADHMIES...!PROXWRAME!!! KANENAS 131 DE THA MAS STERHSEI PRWTATHLHMATA PLEON....!
Agori mou an katafereis kai kaneis gupedo sti filadelfia egw sou uposxomai na balw pano me ti fatsa sou sto prwto paixnidi.
ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.ΟΛΟ ΛΟΓΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ.ΑΠΟ ΜΑΚΕΤΕΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑ ΠΗΞΑΜΕ.
ADAMIDHS POWER
επιτελους κατι πραγματικα ευχαριστο,ωστε κ νοτα αισιοδοξιας να φανει,και τα μπραβο ναναι ομοφωνα.. και εννοω το σημειο περι χρηματοδοτησης με την παραλληλη ονομασια του γηπεδου,απο εταιρεια-χρηματοδοτη.. ετσι κατα την ταπεινη μου γνωμη,λυνεται ισως το μεγαλυτερο προβλημα,αυτο των χρηματων!!!ενα μεγαλο μπραβο απο μενα αν οντως το προτζεκτ εχει σχεδιαστει ετσι...ελπιζω μονο αυτη η χρηματοδοτηση να μην ειναι στα πλαισια ενος μικρου ποσοστου(πχ 15-20%) και ολα τα υπολοιπα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ναναι ατοφια δανεια στην πλατη της παε..ελπιζω το μεγαλυτερο μερους του εργου ναναι απτην ονομασια του γηπεδου με το ονομα του χρηματοδοτη,κι ας υπαρχει εστω ενα μικρο ποσοστο δανειου,ωστε επιτελους να γινει πραγματοποιησιμο το ονειρο... και τελος θαθελα να ρωτησω ρητορικα μηπως θαταν προτιμοτερο να μην περιληφθει γηπεδο μπασκετ εκει,ωστε τα μετρα να περισσεψουν(αν ειναι δυνατον)για λιγες περισσοτερες θεσεις καθως κ για περισσοτερους εμπορικους χωρους.ετσι κ ο κοσμος θαταν πιο ικανοποιημενος περι χωρητικοτητας,και τα εσοδα θαταν μεγαλυτερα,αρα κ η οποια αποσβεση κοστους ευκολοτερη..αν παραλληλα η παε επανερθει στο παλιοτερο καθεστως και αποδιδει 10% εσοδων στην ερα,ισως λυθουν πολλα προβληματα,και παραλληλα θα μπορουσε ισως στο μελλον να φτιαχτει ενα αλλο γηπεδο μπασκετ,καπου αλλου(γαλατσι πχ)με τον ιδιο τροπο αυτοχρηματοδοτησης..δεν θελω ναμαι αδικος με τη μανα ΑΕΚ,απλα εκτιμω πως προεχει η σωτηρια της παε κ μετα η ερα θα μπορει εμμεσα να καρπωνεται περισσοτερα εσοδα..ισως κ λανθανω,ισως να διαφωνησουν καποιοι,αλλα μηπως το ποδοσφαιρικο γηπεδο τουτες τις γενικα δυσκολες ωρες,ειναι μεγαλυτερη προτεραιοτητα,με καθε σεβασμο στο μπασκετικο κομματι κ σε ολα τα αλλα φυσικα?.. παντως αν οντως υπαρχει προοπτικη να ανεγερθει γηπεδο ετσι,και να γλυτωσει η παε αυτο το δυσβασταχτο εξοδο,θαναι ευχης εργον!!!!θαμαι ο πρωτος που θα βροντοφωναξει μπραβο... αρκει επαναλμβανω να μην ειναι σοτο..δηλ,ενα μικρο μερος απτην εταιρεια που θα βρεθει,κ ολο το υπολοιπο χρεος στην πλατη της ομαδας...εκει καηκαμε κ οι αλοιφες
τελειωσαν!!!...
Ρε παιδιά, γιατί να αλλάξει το όνομα; Εντάξει, καταλαβαίνω, θα προσδίδει κύρος, όπως της Μπάγερν (Allianz Arena) και της Άρσεναλ (Emirates Stadium), αλλά το ιστορικό όνομα της έδρας μας είναι "Νίκος Γκούμας"... Εγώ δεν θεωρώ ότι πρέπει να αλλάξει...
prepei na ginei to ghpedo gia to kalo ths omadas!
ADAMIDI SE EMPISTEUOMASTE!! SYNEXISE ETSI KAI THA MAS EXEIS STO PLEURO SOU!!!
GIPEDO STH NEA FILADELFEIA... MONO AEK REEE
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΑΔΑΜΙΔΗ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΜΠΡΙΤΑΝΙΑ!! ΕΤΣΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΕΣΗ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ (ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ). ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΣΤΥΛ " ARENA". ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΨΥΧΡΟ ΟΑΚΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΒΑΝΚ ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ! ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΕΣ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΔΑΜΙΔΗ! ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΩ -ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ-ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ Κ ΟΧΙ ΣΑΝ ΑΕΚΤΖΗΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΓΗΠΕΔΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΘΩΣ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΝΑΞΙΟΙΠΟΙΗΤΑ! ΔΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ? ΟΙ 5000 ΠΟΥ ΘΑ ΓΛΥΤΩΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ?
esena re adamidh oso pernaei o kairos se sympathw olo kai perisotero... tha dwthei sto ghpedo to onoma toy xrhmatodoth,akoys mhtso??? mporeis akoma na grapseis to onoma soy me xrysa gramata sthn istoria ths aek...