1 ΣΧΟΛΙΑ

Δεσμεύτηκαν 11 εκατ. ευρώ για «υπηρεσίες επικοινωνίας και ενημέρωσης των πολιτών σχετικά με τον κοροναϊό»

Επίσημη απόφαση που αναρτήθηκε στην Διαύγεια

Το ποσό των 11 εκατ. ευρώ δεσμεύτηκε από τον προϋπολογισμό εξόδων της Προεδρίας της Κυβέρνησης, ώστε να καλυφθούν τα έξοδα για την εκστρατεία ενημέρωσης των πολιτών σχετικά με τον κοροναϊό Covid-19.

Όπως γίνεται γνωστό με την απόφαση που αναρτήθηκε στην Διαύγεια, εγκρίθηκε «δέσμευση πίστωσης ύψους έντεκα εκατομμυρίων ευρώ (11.000.000,00€) για την πληρωμή ισόποσης δαπάνης σε βάρος της πίστωσης του προϋπολογισμού εξόδων της Προεδρίας της Κυβέρνησης, Ειδικός Φορέας 1023- 611-0000000, λογαριασμός 2420906001, οικ. έτους 2020, για υπηρεσίες επικοινωνίας και ενημέρωσης των πολιτών που απαιτούνται για την υλοποίηση εκστρατείας στο πλαίσιο της προστασίας της δημόσιας υγείας και των μέτρων για την αποτροπή της διασποράς του κορωνοϊού COVID- 19».

Η απόφαση στην Διαύγεια ΕΔΩ.

Στην απόφαση δεν διευκρινίζεται ωστόσο πού και πώς ακριβώς θα διατεθούν τα χρήματα αυτά, ωστόσο εφόσον αφορούν «υπηρεσίες επικοινωνίας και ενημέρωσης» πιθανότατα αφορούν κατά κύριο λόγο τα έξοδα δημιουργίας για τα διάφορα σποτάκια που έχουν δημιουργηθεί και τον τηλεοπτικό χρόνο που αγοράστηκε από τα μέσα για να προβληθούν.


Η Novileague ήρθε με 500,000€ και καθημερινά δώρα! (21+)
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
sentinel_21 - 28/3/2020 17:37

Ας μην κοινοποιούν ανακριβειες...Τα σποτακια τετοιου ειδους απο την πολιτικη προστασια ειναι δωρεαν χρονος που υποχρεούνται τα μεσα να διαθεσουν βασει ΕΣΡ... Αναλογα είναι τα δωρεαν σποτακια για φιλοζωικες δρασεις που επισης ειναι δωρεαν... Δεν νομιζω η Γαλανη και ο Παπαδοπουλος να ζητησαν αμοιβες (αν ναι να δημοσιοποιηθούν) αν και υπαρχουν παρα πολλοι γνωστοι που θα συμμετεχουν αφιλοκερδως... Ουτε εταιρειες παραγωγης χρειαζεται να πληρωθουν...Μια χαρα μπορει να γινουν... Συνέχεια εσωτερικες παραγωγες της ΕΡΤ...Ας μην μας δουλευουν λοιπον με κονδυλια που πανε χαλαρα σε ταισμα ημετερων και τιποτα παραπανω...

ΕΠΟΜΕΝΟ