Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Πρώτος νεκρός από τον κοροναϊό στον Έβρο

Ανακοινώθηκε από το νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Το νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης ανακοίνωσε την Παρασκευή τον θάνατο ενός άνδρα 61 ετών από την περιοχή της Έβρου, ο οποίος ήταν διασωληνωμένος στην ΜΕΘ του Π.Γ.Ν.Α. Είναι ο πρώτος νεκρός από τον κοροναϊό στον Εβρο, και ο τρίτος στη Θράκη.

Η ανακοίνωση

"Ο Διοικητής του Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης, στα πλαίσια της καθημερινής υπεύθυνης ενημέρωσης των πολιτών και δεδομένου, ότι το Π.Γ.Ν.Α. έχει οριστεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς, για την αντιμετώπιση της Πανδημίας COVID-19, ενημερώνει σχετικά με την εξέλιξη της νόσου. Μέχρι σήμερα, Παρασκευή 27.03.2020, και ώρα 15:00, στο Π.Γ.Ν.Α. νοσηλεύονται συνολικά, 12 επιβεβαιωμένα κρούσματα, τα οποία προέρχονται από όλη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης. Απ’ αυτά, τα 4 νοσηλεύονται διασωληνωμένα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.) του Π.Γ.Ν.Α. Δυστυχώς σήμερα στις 13:00 είχαμε τον δεύτερο Θάνατο από COVID- 19. Πρόκειται για άνδρα 61 ετών από την περιοχή της Έβρου, ο οποίος ήταν διασωληνωμένος στην ΜΕΘ του Π.Γ.Ν.Α. Η Διοίκηση και το προσωπικό του Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια, στους οικείους του. Τονίζεται επανειλημμένα, ότι στις ιδιαίτερα πρωτόγνωρες και δύσκολες στιγμές που βιώνουμε, ως άτομα και ως κοινωνία, απαιτείται να επιδείξουμε όλοι μας ατομική ευθύνη, σεβόμενοι πλήρως τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.) και να «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ»".
 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ