2 ΣΧΟΛΙΑ

Εμπλοκή με το επίδομα των 800 ευρώ στους ποδοσφαιριστές

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ζήτησε έγραφα περί της εξαίρεσης των ΠΑΕ από την υποχρέωση καταχώρησης της πρόσληψης των ποδοσφαιριστών στο ηλεκτρονικό σύστημα «ΕΡΓΑΝΗ». 

Το δελτίο Τύπου της ΓΓΑ αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Απάντηση στην από 24/3/2020 κοινή επιστολή των προέδρων των Super League 1 και Super League 2-Football League, Μηνά Λυσάνδρου και Λεωνίδα Λεουτσάκου, αντίστοιχα, απέστειλε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Στην απαντητική επιστολή επισημαίνεται ότι ορθώς απευθύνονται και στον Υπουργό Εργασίας, Γιάννη Βρούτση, ως καθ’ ύλην αρμόδιο για τα εν λόγω ζητήματα, όπως είναι το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί αναφορικά με την ένταξη των ποδοσφαιριστών στο μέτρο αποζημίωσης ειδικού σκοπού, λόγω της μη καταχώρισης των προσλήψεών τους στο ηλεκτρονικό σύστημα «ΕΡΓΑΝΗ».

Ο κ. Αυγενάκης σημειώνει επίσης ότι αναμένει από τις Λίγκες και τα σχετικά έγγραφα περί της εξαίρεσης από την υποχρέωση καταχώρισης της πρόσληψής των ποδοσφαιριστών τους και καταλήγε:

«Παραμένουμε σε επικοινωνία, προκειμένου να αντιμετωπισθούν τα προβλήματα και να ενισχύσουμε την αλληλεγγύη, στο πλαίσιο της κοινής προσπάθειας για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού (COVID-19) και των επιπτώσεων της».


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
naupigos - 27/3/2020 21:25

Αισχος ντροπη και ελεος ..... λαζαροι θα γινουν ?

zormpas49 - 27/3/2020 17:58

Είναι σοβαροί;έχουν συμβόλαιο με χιλιάδες ευρώ ετησίως ακόμα και στην Γ! Εθνική (αφήνω ότι εργάζονται).μην προκαλούν την κοινωνία.

ΕΠΟΜΕΝΟ