Μετανάστες έκανα τη νύχτα μέρα, στις Καστανιές Έβρου, ανάβοντας φωτιές στα τουρκικά σύνορα, πίσω από τον φράχτη σημαίνοντας συναγερμό.
Η τελευταία εξέλιξη μετά από λίγο καιρό ηρεμίας έθεσε σε αυξημένη ετοιμότητα τον ελληνικό στρατό και τα σώματα ασφαλείας στην περιοχή των Καστανιών.
Σύμφωνα με το grtimes.gr, οι φωτιές ξέσπασαν στη διάρκεια της νύχτας στην τουρκική πλευρά των συνόρων, πίσω από τον φράχτη. Δείτε βίντεο πατώντας ΕΔΩ!
Αδιευκρίνιστες παραμένουν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εκδηλώθηκαν οι εστίες φωτιάς, και αν τις άναψαν μετανάστες που παραμένουν στο σημείο για να ζεσταθούν από το έντονο ψύχος.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
