Η καταλανική εφημερίδα SPORT, στο σημερινό της πρωτοσέλιδο, τονίζει την ένταση που υπάρχει στη σχέση διοίκησης και παικτών, στην Μπαρτσελόνα, μετά την απόφαση των αρχηγών να αρνηθούν την πρόταση της διοίκησης για "ψαλίδι" στους μισθούς των ποδοσφαιριστών.
Ωστόσο, διοίκηση φέρεται να είναι αποφασισμένη να προχωρήσει στη μείωση χωρίς την συγκατάθεση των παικτών, πατώντας πάνω στο νομικό δικαίωμα που έχει μετά την κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης που υπάρχει στην Ισπανία.
Το ακριβές ύψος των περικοπών δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό το μόνο σίγουρο είναι ότι πρόκειται για αρκετά μεγάλο ψαλίδι.
Τα πρώτα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για περικοπές που έφταναν μέχρι και το 70%, ενώ η μαδριλένικη εφημερίδα As τονίζει ότι αυτό το ποσοστό θα είναι στο 50% για τους παίκτες της πρώτης ομάδας. Κι αυτό γιατί η σκέψη του Μπαρτομέου είναι πως εκείνοι είναι που παράγουν τα περισσότερα έσοδα για τον σύλλογο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
