Σε ερωτήματα φιλάθλων απάντησε ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα με τον νεαρό τερματοφύλακα να δείχνει διάθεση να μείνει στη Μίλαν, παρά τα σενάρια που τον θέλουν να αποτελεί παρελθόν το καλοκαίρι.
Συγκεκριμένα, ο Ντοναρούμα σημείωσε το εξής: "Τα χρώματα των ροσονέρι σημαίνουν τόσα πολλά για μένα, γιατί εκεί μεγάλωσα. Πάντα ήμουν οπαδός της Μίλαν και δεν μπορώ παρά να δίνω το καλύτερο εαυτό μου για την φανέλα. Ο στόχος μου συμβαδίζει με αυτόν της ομάδας, είναι αυτός που βάζουμε στην αρχή της χρονιάς. Προσωπικά πάντα θέλω να δίνω το 100% και να δέχομαι όσο γίνεται λιγότερο γκολ".
Επίσης, σε ερώτηση ποιος επιθετικός τον τρομάζει περισσότερο, ο Ντοναρούμα απάντησε πως "έχω αντιμετωπίζει πολλά επιθετικούς, αλλά πάντα με... τρομάζει περισσότερο ο Ρονάλντο"
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
